ServerLess360 - övervakar integrationer i Azure

ServerLess360 är ett verktyg för att administrera och övervaka integrationer i Microsoft Azure. Det är en produkt för att hantera och hålla koll på dina integrationslösningar i molnet.

Microsoft Azure Integration Services

Microsoft har samlat sina verktyg och tekniker på en plats - i molnet. Du bygger dina integrationer med tjänster i Azure som t ex Logic Apps, Azure Service Bus, Functions och API Management. Komplexa lösningar kan nu administreras i molnet men precis som med on premise-lösningar finns ett övervakningsbehov för att hålla koll på en daglig basis.

Övervaka dina integrationer

Du behöver övervaka dina integrationer för att få reda på när något gått fel eller stannat. För att underlätta detta behöver du ett verktyg som kan hålla koll på hela din lösning som består av olika tjänster i Azure som t ex Service Bus, Logic Apps, Event Hubs. ServerLess360 hjälper dig att få kontroll över dina integrationer i Azure och kan övervaka dem som en sammanhållen enhet.

Vi är experter på ServerLess360

Om du bygger dina integrationer med Microsoft Azure Services, behöver du ServerLess360 för att övervaka och hantera dem. ServerLess360 kommer att få ytterligare nya funktioner i takt med att Microsoft utvecklar Azure-plattformen. Om du kombinerar moln- och on premise-lösning i en hybrid integrationslösning kan den nya produkten Atomic Scope vara vägen att gå.

Vi hjälper dig att reda ut dina behov och hitta den bästa lösningen för just dina integrationer.

Läs mer om ServerLess360

Om företaget Kovai Ltd

Kovai Ltd är ett oberoende mjukvaruföretag som grundades 2009. Produkterna BizTalk360 och ServerLess360 syftar till att lösa de utmaningar som företag har när det gäller övervakning och administration av integrationslösningar byggda på BizTalk Server och Microsoft Azure Integration Services i sin dagliga verksamhet. Plattformarna erbjuder förmågor som drift, övervakning och analys för Microsoft BizTalk Server och Azure Integration Services.

ServerLess360 kan vara den perfekta lösningen för dig. Kontakta mig så berättar jag mer!

Kontaktperson

Mathias Rehnstrom 1
Mathias Rehnström
Telefonnummer: 0702-60 39 74

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.