BizTalk360 - Koll på dina integrationer

Övervakning av din integrationsplattform är mycket viktigt för att hålla koll på din verksamhet på daglig basis. Microsoft har medvetet lämnat luckor i BizTalk Server när det gäller övervakning och dessa behöver hanteras på ett strukturerat sätt.

Övervakning av din integrationsplattform

Alla kunder vi träffat har tre behov när det gäller övervakning av BizTalk Server.

  • Få reda på när något har gått fel eller stannat i BizTalk
  • Få reda på att alla portar är startade
  • Hantera icke-händelser. Exempel: har det inte kommit en orderfil före 07:30 vill du få ett mail.

BizTalk360 har funktioner för ovanstående krav och har ytterligare funktioner som gör till det självklara valet för att övervaka din BizTalk-plattform. Senaste versionen övervakar även funktioner i Azure som Logic Apps och API Aps.

Om BizTalk360

Kovai Ltd är ett oberoende mjukvaruföretag som grundades 2009. Produkten BizTalk360 syftar till att lösa de utmaningar som stora företag har när det gäller övervakning och administration av BizTalk Server i sin dagliga verksamhet. BizTalk360 är en plattform som erbjuder förmågor som drift, övervakning och analys för Microsoft BizTalk Server. BizTalk360 fyller de luckor som finns BizTalk Server när det gäller övervakning och support.

BizTalk360 används av över 450 företag, i fler än 26 länder. Över 1500 BizTalk-miljöer övervakas av BizTalk360.

Orango är experter på BizTalk Server och BizTalk360

Orango hjälper dig med BizTalk-plattformen och BizTalk360. Vi är certifierade Microsoft BizTalk-partners och även partner med mjukvaruföretaget BizTalk360. En av våra konsulter är Product Specialist på BizTalk360. Flera av dagens funktioner i BizTalk360 har kommit till på önskemål från kunder som vi jobbat med.

Är BizTalk360 något för din verksamhet? Kolla med mig!

Kontaktperson

Mathias Rehnstrom 1
Mathias Rehnström
Telefonnummer: 0702-60 39 74

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.