Integration

Vi skapar större effekt av digitaliseringen med hjälp av smarta integrationslösningar

Webb Nivae2 3000x2000 INTEGRATION

Integration

Systemintegration är en förutsättning för effektiva IT-system och en möjliggörare på den digitala förändringsresan.

Vi jobbar med hela integrationskedja från strategi, arkitektur och utveckling till förvaltning och support.

Effektiv integration på strukturerat sätt

Vår metod Connect säkerställer en behovsanpassad leverans oavsett om det handlar om att ta fram en integrationsstrategi eller ett helt integrationsprojekt.

Microsofts integrationsplattformar

Vi jobbar med Microsofts marknadsledande integrationsplattformar BizTalk Server samt allt det nya som händer i Azure Integration Services. Vi är också partner med Kovai Ltd som erbjuder mjukvara som BizTalk360, ServerLess360 samt Atomic Scope för övervakning av Microsofts integrationsplattformar.

Erbjudanden

Connect

Connect är vår egenutvecklade metod för integrationsprojekt. Den använder vi för att leverera integration till dig oavsett om det handlar om att ta fram en integrationsstrategi eller genomföra ett integrationsprojekt.

BizTalk360

Produkten BizTalk360 syftar till att lösa de utmaningar som stora företag har när det gäller övervakning och administration av BizTalk Server i sin dagliga verksamhet.

BizTalk Server 2016

Med BizTalk Server 2016 kan du automatisera ditt företags verksamhetskritiska processer, få stöd att anta en hybrid strategi i din digitala transformationsresa genom att ansluta till SaaS-tjänster och drifta BizTalk Server i Azure.

ServerLess360

ServerLess360 är ett verktyg för att administrera och övervaka integrationer i Microsoft Azure. Det är en produkt för att hantera och hålla koll på dina integrationslösningar i molnet.

Kontakta mig för mer information om Integration!

Kontaktperson

Mathias Rehnstrom
Mathias Rehnström
Telefonnummer: 0702-60 39 74

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.