Systemintegration

Nyckeln till effektivare systemstöd och ökad digitalisering

Webb Nivae2 3000x2000 INTEGRATION

Systemintegration

Om dina system kommunicerar bättre med varandra så fungerar hela din verksamhet bättre. Systemintegration är nyckeln till att skapa en fungerande IT-struktur med ordning och reda, automatiserade flöden, utan applikationsberoenden. Det ger en effektivisering av administrativa processer och en snabbare digitaliseringstakt för hela bolaget.

Vi kan stötta dig genom hela kedjan från integrationsstrategi, val av integrationsplattform och integrationsmotor, genomförande av ditt integrationsprojekt till förvaltning och övervakning av din integrationslösning.

Integration för ett stabilt digitalt ekosystem

Verksamheten vill ha nya och moderna IT-tjänster, stor flexibilitet och kunna nyttja värdet i all data från de olika tjänsterna. IT-avdelningen behöver kunna svara på behoven snabbt (gärna med proaktivitet), ska tillhandahålla rätt systemstöd och dessutom skapa kontroll i ett komplext applikationslandskap.

Hur går detta ihop?

En erfaren integrationspartner som Orango kan hjälpa dig att:

  • Ta fram en integrationsstrategi
  • Skapa en hållbar integrationsarkitektur med korrekt integrationsmotor
  • Utveckla nya integrationsflöden
  • Supportera och förvalta din lösning
  • Etablera ett integration center

Detta gör vi i molnet, on premise eller med en hybridlösning. Allt beroende på ditt behov. Våra integrationsspecialister finns med i alla steg.

Integrationsteamet är bra på att tala om vad man kan göra men också väldigt lyhörda och bra på att värdera tillsammans med kund vad som faktiskt behövs och kommer användas. De är proaktiva och snabba med ett väldigt bra bemötande och hög servicegrad.

Nicklas Fagerkvist, IT-chef på Scandbio

Tre steg till fungerande systemintegrationer

Connect är vår metod, den använder vi för att leverera integration till dig oavsett om det handlar om att ta fram en integrationsstrategi eller genomföra ett helt integrationsprojekt.

Metodens tre faser möter ditt behov på rätt nivå:

  1. Strategy - Definierar nuläge och önskat läge samt konkretiserar riktlinjer för hur ni ska jobba med systemintegrationer både ur ett verksamhetsperspektiv och ett tekniskt perspektiv.
  2. Establish - Här etablerar vi plattform, struktur och lösningsmönster.
  3. Run - Vi hjälper er att etablera ett Integration Center som kan driva förvaltning och vidareutveckling av integrationslösningarna.

Microsoft: Biztalk Server och Azure Integration Services

Vi jobbar med Microsofts marknadsledande integrationsplattformar BizTalk Server samt allt det nya som händer i Azure Integration Services. Vi är också partner med Kovai Ltd som erbjuder mjukvara som BizTalk360, ServerLess360 samt Atomic Scope för övervakning av Microsofts integrationsplattformar.

Paketeringar för strukturerad systemintegration

Connect

Connect är vår egenutvecklade metod för integrationsprojekt. Den använder vi för att leverera integration till dig oavsett om det handlar om att ta fram en integrationsstrategi eller genomföra ett integrationsprojekt.

BizTalk360

Produkten BizTalk360 syftar till att lösa de utmaningar som stora företag har när det gäller övervakning och administration av BizTalk Server i sin dagliga verksamhet.

BizTalk Server 2020

Med BizTalk Server 2020 kan du automatisera ditt företags verksamhetskritiska processer. Integrationsplattformen ger dig stöd att anta en hybrid strategi i din digitala transformationsresa.

ServerLess360

ServerLess360 är ett verktyg för att administrera och övervaka integrationer i Microsoft Azure. Det är en produkt för att hantera och hålla koll på dina integrationslösningar i molnet.

Kontakta mig för mer information om Integration!

Kontaktperson

Mathias Rehnstrom 1
Mathias Rehnström
Telefonnummer: 0702-60 39 74

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.