E-handel

Digital Handel: E-handelslösningar, produktwebbar och PIM med kundupplevelsen i fokus

Webb Nivae2 3000x2000 DIGITALSALES

E-handelslösningar

E-handel som får dina affärer att växa

Intresset för e-handel, inte minst mellan företag, växer lavinartat. Är du redo att ta nästa steg för att öka din digitala försäljning? Oavsett om du säljer till den svenska marknaden eller verkar globalt, om du är tillverkande företag eller aktiv inom distribution och handel, kan vi hjälpa dig till rätt e-handelslösning för ditt företag.

Vi jobbar med välkända och beprövade e-handelsplattformar (till exempel Litium) och med färdiga startpaket som bas så att du inte behöver uppfinna hjulet på nytt. Istället kan du fokusera resurserna på sånt som verkligen gör skillnad. Öka servicegraden och försäljningen till dina kunder. Minimera det administrativa arbetet och jobba mer effektivt. Du får en e-handelslösning att växa i och som låter dig utveckla din online-affär från transaktion till relation.

Vi är också partner med InRiver som erbjuder PIM-lösningar för bättre användarupplevelser och komplett produktdata.

Så hjälper vi dig att lyckas på nätet

Teknik och verksamhet i samspel – Orango är en digitalbyrå med stabil teknisk grund, verksamhetskunskap och 20 års erfarenhet av att skapa lösningar för e-handel, PIM och produktwebb – alltid med kundupplevelsen i fokus.

En del av det digitala pusslet – Vi hjälper dig integrera din e-handel med affärssystem, logistiklösningar, CRM-system och inbound marketing-lösningar. Vi erbjuder också kompletta affärssystem för e-handeln. Vi erbjuder bland annat effektkartläggning och hjälp med UX-design.

Med dig hela vägen – Genom vår fyrstegsmodell är vi med dig hela vägen, från förstudie och projektstart till det löpande arbetet med att maximera effekterna av dina digitala satsningar.

Optimera din digitala affär – Våra tjänster inom dataanalys och Business Intelligence (BI) hjälper dig få koll på siffrorna och dra nytta av din data som grund för smarta affärsbeslut.

Boka ett webmöte med mig idag!

Kontaktperson

Arvid Josefsson
Arvid Josefsson
Telefonnummer: 0734-33 88 53

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.

Sedan webbplatsen lanserades har Scandbio minskat sina kostnader genom det automatiserade orderflödet och enklare administration av produkter från affärssystemet och ut på webbplatsen. Dessutom driver de merförsäljning genom webblösningen.

Scandbio

Fyra steg som får din digitala försäljning att snurra

Med lång och erfarenhet av att skapa e-handelshandelslösningar med kundupplevelsen i fokus vet vi vad som krävs för att få affärerna att snurra. Vi har samlat vårt kunnande i en fyrstegsraket som ger dig en tydlig struktur för hur vi tar din e-handelslösning från uppstart till framgångsrika affärer på nätet.

1. Strategi – Sätt rätt kurs från början

Vi hjälper dig sätta strategin och en tydlig kravbild för ditt e-handelsprojekt. Med utgångspunkt i nuläge, kundresa och effektkartläggning får projektet rätt förutsättningar för att lyckas. Tillsammans ser vi över alla tekniska behov och vilka systemintegrationer som krävs för att optimera lösningen.

2. Utveckling – Agilt arbete med integrerade lösningar

Med siktet inställt på det du vill uppnå utvecklar vi rätt e-handelslösning för just ditt företag – från grafisk design till teknisk implementation och integrationer med affärssystem, PIM och så vidare. Agila projekt med snabba sprintar gör att du snabbt ser resultat.

3. Lansering – Bjud in dina kunder till nätet

Innan det är dags att släppa på trafik till din nya e-handel hjälper vi dig migrera kunddata, produktinformation och annat content.

4. Orbit – Med dig hela vägen

En nylanserad e-handelssajt är bara början. Vi är med dig hela vägen och hjälper dig utveckla och optimera din lösning så du får bästa möjliga utväxling av investeringen. Vill du hjälp med ytterligare integrationer, nya funktioner eller dataanalys och optimering tar vi fram en plan tillsammans.

Vill du veta hur vi kan få dina affärer att växa?

Arvid är affärsutvecklare och lösningsarkitekt inom webb, e-handel och PIM. Kontakta honom för mer information!

Arvid Josefsson
Arvid Josefsson
Telefonnummer: 0734-33 88 53