E-handel för Microsoft Dynamics 365 Business Central

Använder du affärssystemet Business Central (fd Microsoft Dynamics NAV) och behöver en e-handel eller vill uppgradera din befintliga e-handel? Nu kan du komma igång snabbt och kostnadseffektivt tack vare vår e-handelspaketering mot just BC/NAV.

Vi erbjuder en paketerad webblösning byggd på Litium Accelerator vilket innebär att ni kommer igång snabbt med en fullt fungerande e-handelslösning.

För att få ett automatiserat orderflöde från e-handelslösningen till affärssystemet är integrationerna en viktig del. Vi ser detta som en självklarhet för att få ut största möjliga nytta av lösningen, och undvika manuell hantering mellan olika system.

Därför har Orango tagit fram en koppling mellan Business Central och Litium. Kopplingen behöver konfigureras och mappas enligt era behov och er datamodell. Hur behoven ser ut tar vi reda på ihop med er under strategi-fasen.

Paketeringen av e-handel till Business Central innefattar:

CMS - Content Management System

En färdig webbstruktur med färdiga, men dynamiska, sidmallar och komponenter för att skapa relevant innehåll för er e-handel. Sidan är givetvis responsiv och anpassad för alla enheter.

PIM - Produkthantering

PIM-systemet är integrerat i Litium-plattformen och hjälper dig att hantera produkter, berika dem med information och visa dem på sidan på ett tilltalande sätt.

E-handel

En fullt fungerande e-handel med all funktionalitet du behöver, i passande design för din webb.

Med Litium som plattform får ni en flexibel och skalbar lösning som ni kan växa med under lång tid framöver. Orango vill vara en långsiktig partner till er och vill hjälpa er att vidareutveckla er webb och e-handel för att följa med i er utveckling.

Vi hjälper dig att lyckas på nätet

Med lång och erfarenhet av att skapa e-handelshandelslösningar med kundupplevelsen i fokus vet vi vad som krävs för att få affärerna att snurra. Kontakta mig eller fyll i formuläret så hör jag av mig till dig!

Kontaktperson

Arvid Josefsson
Arvid Josefsson
Telefonnummer: 0734-33 88 53

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.