Power BI

Microsoft Power BI är en lösning för beslutsstöd som visualiserar din data så att du kan analysera den på ett enkelt sätt. Det ger dig värdefulla insikter som skapar värde för din verksamhet.

Microsoft Power BI

Power BI hjälper dig också att dela datan i överskådliga rapporter i hela din organisation. Du kan komma åt rapporterna enkelt på webben eller i appen i din telefon. Detta gör Power BI till ett verktyg som hjälper personer på alla nivåer i företaget att ta välgrundade beslut på aktuell information.

Orango har djup kunskap om dataanalys och beslutsstöd på alla plan och Power BI är ett av våra viktigaste verktyg för att skapa värde för våra kunder. Vi har bland annat hjälpt Infobric med en effektivare verksamhetsstyrning med hjälp av Power BI.

Det är ett smart och tydligt system. Vi har kunnat släppa det mesta av den manuella hanteringen vilket ger oss säkrare data och vi har nu ett välfungerande styrmedel för hela verksamheten.

Annika Sjöberg, controller Infobric

Power BI hjälper dig att se data på ett nytt sätt

Många företag sitter på en outnyttjad guldgruva med information som verksamheten kan ha stor användning av. Power BI samlar denna data så att du kan visualisera, utforska och analysera den i snygga rapporter. Rapporterna kan publiceras och delas för hela organisationen. Du kan gå från data till insikt på några minuter och ta välinformerade beslut.

Några av alla fördelar med Power BI

  • Smidigt, kostnadseffektivt och flexibelt verktyg. Du behöver inte vara tekniskt kunnig för att jobba i Power BI.
  • Betala endast för det du konsumerar - Power BI passar därför företag av alla storlekar.
  • Power BI är integrerade med andra verktyg, som Microsoft Excel, vilket gör att du kan addera detta sömlöst till dina befintliga lösningar.
  • Vid din dator eller på språng med mobilen i hand? Power BI ger dig full tillgång till din data oavsett.

Vill du veta mer om Power BI?

Power BI är ett av våra viktigaste verktyg och vi har implementerat lösningar hos många kunder under årens lopp. Vi kan guida dig mot rätt typ av Power BI-lösning för just din verksamhet. Kontakta oss genom att fylla i formuläret eller genom att höra av dig direkt till Johannes Gustafson, affärsutvecklare inom Data Analytics.

Kontaktperson

Johannes Gustafson2
Johannes Gustafson
Telefonnummer: 0766-32 06 03

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.