Data Analytics

Dataanalys och beslutsstöd som ger nya insikter, effektivitetsvinster och bättre affärer.

Webb Nivae2 3000x2000 DATAANALYTICS

Data Analytics

Orango är en helhetsleverantör inom Data Analytics och Business Intelligence.

Business Intelligence-lösningar samlar in, analyserar, rapporterar och visualiserar information för att organisationer bättre ska förstå sin verksamhet.

Orango jobbar med både skräddarsydda och paketerade beslutsstödslösningar utifrån beprövade koncept. Vi jobbar också med Machine Learning för att skapa den nya generationens lösningar.

BI skapar tydligt värde

Genom att utnyttja organisationens informationskällor maximalt kan verksamheten optimeras. Rätt lösning för att samla in, analysera och visualisera verksamhetens data leder till nya insikter och möjliggör klokare beslut. Det ger tydliga och mätbara effekter på affären.

Microsoft Gold Partner Data Analytics

Orango är Microsoft Gold Partner inom Data Analytics. Det innebär att vi har den högsta ackrediteringen inom Microsoft. Det är en kvalitetsstämpel på våra tjänster och en garanti för nära samarbete med marknadens största leverantör av BI-lösningar.

Paketeringar inom Data Analytics

Professional Business Analysis

PBA är en paketerad affärsanalys med snabb implementation. Fördjupa dig i analys av hela verksamheten eller välj bland modulerna försäljning, inköp, lager, finans, produktion och HR.

Rostering

Rostering är allokering och schemaläggning av arbetsresurser på ett så effektivt sätt som möjligt med hjälp av Machine Learning.

Power BI-workshop

Vi erbjuder en workshop i Power BI där du får lära dig att dra nytta av kraften i molnet. Då får du ut mer av din data, får större överblick och fattar bättre beslut.

Planner

Planeringsverktyget Planner förenklar budgetarbetet oberoende av affärssystem.

Data Control

För att ha korrekta beslutsunderlag och konkurrenskraft måste du se till att kvaliteten i och förvaltningen av data fungerar optimalt. Masterdata Management hjälper dig.

Marketing Analysis

Applikationen Marketing Analysis följer er marknadsföring med kontinuerligt uppdaterad information från marknadens mest använda digitala medier på en gemensam plats.

Referenser Data Analytics

Kontakta mig för mer information!

Kontaktperson

Peter Skanhagen
Peter Skånhagen
Telefonnummer: 0706-44 29 74

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.