Data Analytics

Dataanalys och beslutsstöd som ger nya insikter för smartare och bättre affärer

Webb Nivae2 3000x2000 DATAANALYTICS

Data analytics & Business Intelligence

Med mer data tillgänglig än någonsin ökar möjligheterna att fatta bättre och smartare affärsbeslut snabbare. Men stora mängder information ställer också nya krav på ordning, struktur och kvalitet i datan. Data Analytics och Business Intelligence hjälper dig samla in, analysera och visualisera din affärsdata som grund för bra beslut.

Vi erbjuder allt från välpaketerade beslutsstödslösningar till projekt skräddarsydda helt efter din organisations behov. Med gedigen kunskap inom Artificiell Intelligens (AI), Business Intelligence (BI) och Machine Learning (ML) skapar vi morgondagens lösningar. Vi hjälper dig omvandla data till affärsinsikter – så du kan optimera din verksamhet och maximera dina affärer.

Affärsanalys – igår, idag och imorgon

Öppen plattform och oberoende konsulter – Våra tjänster inom Data Analytics är inte kopplade till ett visst affärssystem eller analysverktyg och kan enkelt integreras mot olika lösningar, i olika delar av organisationen.

En sanning för hela företaget – med en gemensam BI-lösning, oavsett vilka system som ligger bakom, sparar du tid och pengar vid rapportering och sammanställning. En sanning för hela företaget minskar risken för motstridiga slutsatser.

Integrera ny och gammal data – Genom att plocka in information även från äldre affärssystem kan du analysera dagens data mot historisk, utan onödiga licenskostnaden för en utfasad lösning.

Visualisera dina insikter – en modern BI-lösning gör det enkel att visualisera, dela och distribuera data och insikter i organisationen. Anpassa presentationen efter olika användares behov för att maximera nyttan av affärsinsikterna.

Allting i molnet – En molnbaserad lösning för Data Analytics ger dig och ditt företag ökad flexibilitet. Investera kostnadseffektivt i en lösning som möter dagens behov, anpassa och väx allteftersom behoven utvecklas.

Microsoft Gold Partner Data Analytics

Orango är Microsoft Gold Partner, Microsofts högsta ackreditering inom Data Analytics. Det gör att du kan lita på att vi både arbetar med väl beprövade BI-lösningar och har den kunskap och erfarenhet som krävs för ett framgångsrikt projekt.

Data Analytics för din organisation

Business Insight

Med vår paketerade affärsanalys kommer du snabbt upp på banan. Analysera hela verksamheten eller välj bland modulerna försäljning, inköp, lager, finans, produktion och HR.

Power BI

Microsoft Power BI visualiserar din data så att du kan analysera den på ett enkelt sätt. Det ger dig värdefulla insikter som skapar värde för din verksamhet.

Power BI GO för BC/NAV

Vår paketering Power BI GO är snabb att implementera och är kopplad direkt till BC/NAV via tillhörande webbtjänster.

Business Insight för BC/NAV

Vår paketering Business Insight för affärssystemet BC/NAV är en mer omfattande lösning för rapportering och uppföljning för hela verksamheten.

Rostering

Dra fördel av Machine Learning i din rostering för att allokera och schemalägga arbetsresurser på ett så effektivt sätt som möjligt.

Planner

Planeringsverktyget Planner förenklar budgetarbetet och löpande prognoser, oavsett vilket eller vilka affärssystem din organisation använder.

Lagerproduktivitet

Lagerproduktivitet är en automatiserad BI-lösning med visualisering i Power BI som hjälper våra kunder att effektivisera sin lagerverksamhet.

Data Control

Att kvalitetssäkra både data och processer är ett måste för tillförlitliga beslutsunderlag. Vår tjänst Data Control hjälper dig ta kontrollen över din Masterdata.

Marketing Analysis

Förbättra insikterna och vässa till marknadsföringsinsatserna med Marketing Analysis. Applikationen samlar all relevant marknadsdata i realtid och förenklar analysen av aktiviteterna.

Vi hjälper dig ta första steget – och nå hela vägen i mål

Med vår inledande gap-analys får du snabbt en tydlig bild av hur vi kan hjälpa ditt företag förbättra affärsanalysen med Data Analytics och Business Intelligence. Därefter är vi med dig hela vägen - från källmappning, utformning av en gemensam datamodell och kvalitetssäkring av data till installation av rätt BI-lösning, kvalitetstest och utbildning av organisationen. Vi erbjuder också löpande supportavtal – så du kan fokusera på affärsanalysen istället för tekniken bakom.

Vill du veta mer om hur BI-lösningar kan hjälpa dig?

Johannes Gustafson är affärsutvecklare och BI-expert. Ta kontakt med honom direkt eller fyll i formuläret så hör Johannes av sig till dig inom kort!

Kontaktperson

Johannes Gustafson2
Johannes Gustafson
Telefonnummer: 0766-32 06 03

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.

Lösningen passar oss som handen i handsken. Den har varit igång mindre än ett år men vi kan redan räkna in investeringen tack vare ökad försäljning

Magnus Sjöström, IT-chef Svenska Hem

Läs fler referenser till Data Analytics