Progressus – Integrerat projekt- och affärsstöd för dig i konsultbranschen

Att driva en framgångsrik konsultverksamhet är som att lägga pussel i tre dimensioner – där bitarna är i ständig rörelse. Utmaningen ligger i att balansera konsulter, resurser och projekt på bästa sätt, för god lönsamhet och fortsatt tillväxt. Utan rätt verktyg blir jobbet att planera, resurssätta och följa upp det finansiella utfallet för varje enskilt projekt - och verksamheten som helhet, lätt övermäktigt.

Projekthanteringssystemet Progressus är utvecklat just för projektsäljande konsultverksamheter som ett tillägg till Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det ger dig projekt- och affärsstyrning – från införsäljning, budgetering och resursplanering till tidrapportering, kostnadsuppföljning och lönsamhetsanalys – i en helt integrerad lösning.

En helhetslösning för smart projekt- och affärsstyrning

Dra nytta av kraften i Microsofts universum – Progressus är fullt integrerat med Microsoft Common Data Services vilket gör det enkelt att dela data med affärssystemet Business Central men också Office 365, Excel och Power BI för fördjupad analys.

Stöd för process-automation – Projektstyrning och affärssystem i en integrerad lösning öppnar upp nya möjligheter för att automatisera administrativa processer, reducera det manuella arbetet och minimera risken för fel.

Utvecklad med användare i fokus – Med ett supermodernt gränssnitt och mobila appar får allt från konsulter och projektledare till controllers och företagsledare efterlängtat stöd för planering, rapportering och uppföljning.

”Best-practice” inbyggd – Tack vare att utvecklingen av Progressus bygger på många års erfarenheter från projektbaserad konsultförsäljning får du tillgång till marknadens samlade kunskap.

Välpaketerat i molnet – Progressus tillsammans med Business Central ger dig en helt molnbaserad lösning. All standardfunktionalitet finns tillgänglig direkt i molnet och skalas lätt upp eller ner allteftersom behoven förändras.

Vill du förbättra projektstyrningen och affärsuppföljningen i din konsultorganisation?

Kontakta mig!

Christian Nordqvist
Christian Nordqvist
Telefonnummer: 042-400 52 15

Full koll på alla projekt – och hela verksamheten

Progressus ger dig en samlad överblick över människor, resurser och data och hjälper organisation få full koll på såväl enskilda projekt som verksamheten i stort.

Ge dina projektledare verktygen för att planera, driva och följa upp framgångsrika och lönsamma projekt – med tydligt ansvar och uttalat förtroende. Med Progressus och Business Central blir det enklare både att följa upp goda resultat och att förutse och eliminera eventuella risker.

Låt dina konsulter fokusera på kundleveransen – inte på projektadministration. Progressus förenklar planering, tidrapportering och kostnadsuppföljning med hjälp av användarvänliga, mobila verktyg. När all projektdata samlas på ett ställe förenklas också kostnadssammanställning och fakturering.

Förbättra den finansiella uppföljningen med en integrerad lösning som gör det enkelt att följa upp både enskilda projekt och den totala verksamheten. Integration till Excel och Power BI gör det möjligt att vända och vrida på all underliggande data och presentera slutsatserna på bästa sätt.

Rätt beslutsunderlag till ledningen som visualiserar resultatet för verksamheten som helhet lägger grunden för smarta affärsbeslut som tryggar organisationens fortsatta tillväxt och långsiktiga lönsamhet.

Vi kan projektbaserad konsultförsäljning

Vi på Orango är inte bara störst i Sverige på Dynamics 365 Business Central – vi har också lång erfarenhet av att jobba i en konsultdriven organisation. Vi vet vad som krävs för att hantera komplexiteten i projektbaserad konsultförsäljning och har själva sett utmaningarna när ett traditionellt ERP-system inte ”räcker till”. I våra projekt kombinerar vi vårt kunnande om Microsoft ERP-lösningar, Progressus smarta funktioner och våra egna erfarenheter från kvalificerad konsultverksamhet.

Vill du veta mer?

Nyfiken på vad Orango och Progressus kan göra för dig? Prata med mig!

Kontaktperson

Christian Nordqvist
Christian Nordqvist
Telefonnummer: 042-400 52 15

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.