Utbildning i Microsofts affärssystem Dynamics NAV

Vill du kunna utnyttja alla möjligheter i ditt affärssystem och verkligen dra nytta av all funktionalitet? Boka en kurs eller utbildning redan idag.

Arbetar du i ett affärssystem där du inte riktigt känner att du utnyttjar hela systemets kapacitet? Saknar du de där smarta trixen för att effektivisera dina arbetsuppgifter som du utför varje dag? En utbildning kan lyfta din kunskap och insikten om hur du kan använda systemet, och vips har du en mycket mer effektiv vardag.

Jag är mycket nöjd med Orangos utbildning! Joakim var mycket pedagogisk och pekade på delar som vi inte kände till sedan tidigare. Vi fick med oss fiffiga lösningar och genvägar som hjälper oss till vardags. Vi fick dessutom fråga väldigt mycket och kunde anpassa innehållet efter våra problem och utmaningar.

Marie Adolfsson, ekonomichef, Nigab

Är du ny i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV eller vill du förstå systemet på ett lite djupare plan? Kanske har ni ingen svensk NAV-partner som erbjuder kompetensutveckling och utbildning i ert affärssystem? Då finns vi här för dig.

Grundutbildning eller en nischad utbildning?

Har du aldrig fått en basutbildning, exempelvis i samband med en driftstart eller en uppgradering, då rekommenderar vi dig alltid att börja där. Därefter kan du gå vidare med mer specifika och riktade utbildningar.

Våra utbildningar är i klassrumsformat och hålls på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vill du veta mer om våra utbildningar? Kontakta mig!

Kontaktperson

Anders Thunved Webb
Anders Thunved
Telefonnummer: 0760-00 66 71

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.