Microsoft Dynamics NAV heter nu Dynamics 365 Business Central

Dynamics NAV har länge varit ett populärt affärssystem, välkänt för att vara ett modernt och flexibelt stöd för små och medelstora företag. 2018 bytte Microsoft namnet från Dynamics NAV till Dynamics 365 Business Central, som nu är en molnredo helhetslösning som effektivt samordnar försäljning, inköp, lager och ekonomi. Med full hantering av projekt, produktion, service och eftermarknad.

På Orango har vi specialiserat oss på smarta lösningar för handelsbranschen och utsetts till Årets partner av Microsoft inom kategorin "Affärslösningar små och medelstora företag”. Ett kvitto på att vi behärskar systemets möjligheter.

Smart investering för framtiden med affärssystem för små och medelstora företag

Vi valde Microsoft Dynamics NAV för att det enklast och mest kostnadseffektivt går att skala upp till fler företag och länder.

Ulrik Moes, affärsutvecklingschef, Nimatopaal

Så utnyttjar andra möjligheten

  Nischade branschlösningar med affärssystem i molnet

  Förutom spetsiga handelslösningar tar vi även fram lösningar till företag inom nischade branscher som behöver ett ekonomisystem integrerat med huvudsystemet. Du får en oslagbar tillgänglighet via molnet och kommer åt affärssystemet direkt i din mobil, lika självklart som e-post.

  Guldpartner med nöjda kunder

  Microsoft har valt Orango som Gold Certified Partner och våra kunder har i Radar Groups leverantörsgranskning fem år i rad rankat oss som en av de fem bästa IT-leverantörerna i landet.

  Nyfiken på vad Orango kan göra för dig? Prata gärna med mig.

  Kontaktperson

  Medarbetare Mikael Mansson
  Mikael Månsson
  Telefonnummer: 0709-32 50 77

  Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.