Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 är Microsofts nya molnbaserade affärsplattform för företag. Här möts det bästa av två världar när ERP-plattformarna Dynamics AX och NAV gifter sig med Dynamics CRM. I nya Microsoft Dynamics 365 får du tillgång till alla applikationer du behöver för marknadsföring, försäljning, projektstyrning, HR, kundtjänst, service, drift och ekonomistyrning samlat i molnet.

När gränserna mellan affärssystem och CRM suddas ut blir det enklare att följa företagets kunder längs hela kundresan – från första intresse, till affär och långsiktig kundrelation. Med en helhetsbild över hela leveransprocessen från order till leverans blir det lättare att tillverka och leverera produkter på tid och budget. Microsoft Dynamics 365 hjälper dig knyta samman människor, processer och data i hela företaget och dra nytta av möjligheterna i dagens datadrivna värld. Så att du på nya smarta sätt kan identifiera och ta vara på affärsmöjligheter som får företaget att växa.

Affärssystem som gör ditt företag smartare

Inom Dynamics 365 ryms två olika ERP-lösningar, Dynamics 365 Business Central för mindre- och medelstora företag som vill fortsätta växa och Dynamics 365 for Finance and Operations för större företag och internationella koncerner.

Allt du behöver, när du behöver det i molnet

Alla Microsoft Dynamics 365-applikationer finns tillgängliga i molnet. Välj de applikationer du behöver idag och bygg vidare på dem eftersom företaget växer och förutsättningarna ändras. Lika enkelt är det att skala upp och ned, lägga till och ta bort nya användare, öka eller minska serverkapaciteten i molnet. Du betalar alltid bara för det du behöver.

Med alla applikationer i molnet kan du känna dig trygg i att alltid kunna arbeta med en uppdaterad, stabil och konkurrenskraftig affärsplattform. Utan kostsamma merinvesteringar och krångliga implementationsprojekt.

En molnbaserad lösning gör det också enkelt för alla användare att komma åt applikationer och information när de behöver, där de behöver. Oavsett var de befinner sig och vilken enhet de väljer är användarupplevelsen den samma och säkerheten på högsta nivå.

Superkrafter när allt hänger ihop

Microsoft Dynamics 365 är fullt integrerat med Office 365 och ger användarna tillgång till verktyg som de är vana vid som Outlook, Word och Excel direkt från affärssystemet.

Integrationen med Power BI, Cortana Intelligence Suite, och Azure IoT Suite ger dig kraften av digital intelligens i din analys. Tack vare att alla appar i affärsplattformen Dynamics 365 använder samma datastruktur (Data Verse) är det enkelt att kombinera, analysera och visualisera data från olika källor som grund för smarta affärsbeslut.