Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance – ERP

Dynamics 365-applikationer

Visa appar

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (tidigare känt som Microsoft Dynamics AX) är ett kraftfullt, flexibelt och intelligent affärssystem. En helhetslösning som låter dig styra, administrera och följa upp hela leveranskedjan, från inköp och leverans till tillverkning, lagerhantering och distribution. Med en samlad bild av personal, processer och ekonomi har du tillgång till all data du behöver för att tryggt kunna fatta rätt affärsbeslut.

Med Dynamics 365 for Finance and Operations får du ett innovativt affärssystem med den flexibilitet du behöver för att skräddarsy en ERP-lösning för ditt företags behov. Vi på Orango har 30 års erfarenhet av kundanpassade affärssystem för tillverkning och avancerad produktionsstyrning och hjälper dig till den lösning som passar just din affär.

Vill du veta mer?

Fredrik Roos
Fredrik Roos
Telefonnummer: 0760-01 98 76
E-postadress: Kontakta mig

Snabbare tillväxt och bättre lönsamhet med integrerade processer

Kortare ledtider från order till leverans – Automatisera och effektivisera leveranskedjan, från tillverkningsmaterial till färdig produkt, med hjälp av avancerad lager- och logistikhantering.

Minskad lagerbindning med förbättrad planering – Modernisera leveranskedjan med stöd av avancerad och enhetlig lagerhantering för smidigare materialanskaffning, logistik och leverans.

Smidigare processer med automatisering – Arbeta smartare och förbättra kontrollen med sömlöst sammankopplade system och automatiserade processer, från inköp till kundleverans och fakturering.

Snabbare tillväxt med datadrivna beslut – Förutse och hantera förändringar med inbyggd finansiell intelligens som hjälper dig maximera möjligheterna på en föränderlig marknad och omsätta utveckling till en konkurrensfördel.

För hela företaget – i hela världen

Dynamics 365 for Finance and Operations skalar med ditt företags tillväxt, även när den sträcker sig över flera länder. Med stöd för olika tidszoner, valutor, språk och lokala regulatoriska krav har du allt du behöver för att hantera komplexiteten i en global organisation. En gemensam affärssystemlösning för alla länder gör det lättare att standardisera arbetsflöden, effektivisera arbetet och synliggöra resultaten i hela organisationen.

Jobba smartare med Microsoft Dynamics 365

Eftersom Dynamics 365 for Finance and Operations är en integrerad del av Microsofts molnplattform Dynamics 365 finns många möjligheter att jobba ännu smartare. Dra nytta av integrationen med Office 365 för att förenkla användarnas vardag genom integrerad epost, spreadsheets i Excel och dokument i Word. Integrera Power BI och Cortana Intelligence för en ännu mer kraftfull analys, smart och snyggt presenterat direkt i affärssystemet, som grund för välinformerade beslut.

I molnet eller på egna servrar – valet är ditt

Med affärslösningen i molnet slipper du onödigt arbete med att hantera en global infrastruktur. Samtidigt som du har full flexibilitet att skala upp och ned lösningen allt eftersom behoven ändras. Du lägger enkelt till och tar bort användare eller adderar mer serverkapacitet när det behövs, under högsäsong eller allteftersom verksamheten växer. Föredrar du ändå att drifta lösningen i egen regi finns Dynamics 365 for Finance and Operations också som ren on-premise-lösning eller i en hybridlösning.

Vill du veta mer om hur Dynamics 365 kan hjälpa er att växa? Kontakta mig!

Kontaktperson

Fredrik Roos
Fredrik Roos
Telefonnummer: 0760-01 98 76

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.