EasyStar Affärssystem
– en paketerad lösning som stöttar din tillväxt

EasyStar är en paketerad lösning för dig inom handel och grossistverksamhet som vill ha full koll på dina affärer – till ett fast, budgeterbart pris.

I EasyStar har vi paketerat ett av marknadens ledande affärssystem för tillväxtföretag, Microsoft Dynamics 365 Business Central, tillsammans med vårt kunnande inom handel och grossist-verksamhet. I paketeringen har vi utgått från handelns standardprocesser och tagit fram färdiga lösningar som möter branschens unika behov.

  • Allt du behöver, inte mer, till ett fast pris
  • Branschstandard anpassad efter organisationens behov
  • Börja enkelt och växla upp när behoven ökar
  • Beprövad implementationsmetodik

I den fasta månadsavgiften får du dessutom support och prenumeration på den nya versionen av Business Central.

Skalbart och säkert med allt i molnet

Byta affärssystem är ingenting du gör särskilt ofta. Kanske vart tredje-fjärde år i bästa fall. Men vi, vi gör det varje dag, nästan 365 dagar om året.

Tillsammans med EasyStar kan du börja i mindre, enklare skala för att sedan växla upp när era behov förändras. Du framtidssäkrar helt enkelt din verksamhet när du investerar i EasyStar. Med alla tjänster i molnet är det lätt att skala upp lösningen allt eftersom ditt företag fortsätter att växa. Säker uppbackning av alla data gör att du kan sova gott om nätterna.

Egentligen köpte vi NAV väldigt tidigt, och kanske var vi för små då. Men det positiva är att vi från början haft ett system som vi har kunnat växa i och som har löst våra problem på vägen, så satsningen gick hem. När affärsprocesser blir mer och mer komplexa fixar systemet det.

Richard Liinamo, IT, försäljning och logistik på Furniturebox

Vältestade implementationsprocesser

I alla EasyStar-projekt arbetar vi utifrån en genomarbetad projektmetodik. Vi hjälper dig steg-för-steg från behovsanalys till startklar systemlösning. Checklistor, metodstöd och tydliga interna överlämningar gör att du kan vara trygg att allt löper som planerat, på överenskommen tid och budget.

Betala för det du behöver – inte mer

Med EasyStar betalar du för den funktionalitet du behöver, inte mer. Välbeprövade leveransmodeller gör att vi kan vi ge dig ett fast pris för att sätta upp ditt startpaket. Sen kan du komplettera lösningen när verksamhetens behov ökar.

Hur klarar vi det här? Jo, det är väldigt tydligt vad som ingår och inte. När du köper EasyStar så köper du ett standardsystem där ni anpassar ert sätt att arbeta utefter hur systemet är uppbyggt. Då kan ni dra nytta av en lösning anpassad efter handelsföretags utmaningar och behov. Nyckeln till framgång är att vi tillsammans kör standard fullt ut.

Nyfiken på att veta mer?

Fyll i formuläret så berättar jag gärna mer om hur Orango kan hjälpa dig att framtidssäkra din verksamhet med EasyStar!

Kontaktperson

Medarbetare Mikael Mansson
Mikael Månsson
Telefonnummer: 0709-32 50 77

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.