EasyFX – moms- & redovisningstransaktioner i ursprunglig valuta

EasyFX är en tilläggslösning för Dynamics 365 Business Central som gör det möjligt att med bara ett enkelt knapptryck kunna få ut momsrapporter och transaktionsredovisning i ursprunglig valuta. Funktionaliteten i affärssystemet är färdig att nyttjas direkt efter installationen.

Funkar direkt efter installation

Det behövs inga stora integrationsprojekt för att slippa klippa och klistra ihop dina momsrapporter för olika länder och valutor. Så fort appen EasyFX är installerad kan du börja dra nytta av den. I affärssystemet tillkommer då två nya fält i redovisningstransaktioner: Belopp i valuta och Valutakod.

Momsrapporter i rätt valuta utan extra manuell hantering

Utformningen på momsrapporten och frekvensen hur ofta du måste rapportera skiljer sig beroende vilka länder du är momspliktig i. Vanligtvis behöver du samla ihop beloppen själv från olika ställen i affärssystemet. Men med EasyFX behöver du bara sätta upp momsrapporterna, sedan sköter applikationen resten. Momstransaktionerna görs tillgängliga i rätt valuta och rapporten redo med ett enkelt knapptryck!

Rätt valuta i redovisningstransaktionerna

Alla valutatransaktioner du behöver följer även med i redovisningen med EasyFX. Det gäller allt från inköp och försäljning i ursprunglig valuta, till avstämningar av koncernmellanhavanden och elimineringar av valutaeffekter i redovisningen.

Demo av EasyFX

I den här demo-videon visar vi hur EasyFX fungerar i verkligheten och hur de tillagda fälten kan se ut i din D365 Business Central-miljö.

Vill du veta mer om EasyFX?

Kontakta mig så hjälper jag dig!

Kontaktperson

Medarbetare Mikael Mansson
Mikael Månsson
Telefonnummer: 0709-32 50 77

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.