Dynamics 365 Business Central – ERP

Dynamics 365-applikationer

Visa appar

Säg ”hej då” till öar av applikationer och manuell uppföljning i Excel. Med Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) får du en helhetslösning för att följa upp och styra dina affärer. En integrerad lösning för orderhantering, försäljning, fakturering och rapportering gör det enklare att få en överblick över affärerna, trimma processerna och att snabbt fatta smarta affärsbeslut.

Dynamics 365 Business Central är utvecklat för mindre och medelstora företag som växer. Ett affärssystem som drar nytta av möjligheterna kring mobilitet och molntjänster, och som utvecklas med ditt företag och blir ett stöd, inte ett hinder, för den fortsatta tillväxten.

Vill du veta mer?

Per Jorlind
Per Jorlind
Telefonnummer: 0708-76 90 12
E-postadress: Kontakta mig

Ett affärssystem som stöttar din tillväxtresa

Smartare och bättre affärsbeslut med en överskådlig bild av verksamheten och dina affärer. Med all data samlad på ett ställe och inbyggd intelligens tar du enkelt fram underlag för att kunna fatta rätt affärsbeslut.

Jobba smidigareoch mer effektivt genom att automatisera standardiserade aktiviteter och flöden. Smidigare rapportering, orderhantering, fakturering och lagerhantering med automatisering förenklar arbetet och minimerar risken för manuella fel.

Arbeta där dina affärer finns i samma säkra arbetsmiljö oavsett om du använder dator, platta eller smartphone. Du kommer åt all information, kan skapa ordrar och offerter, granska dashboards och generera rapporter precis när och där du behöver dem.

Betala bara för det du behöver, när du behöver det. Dynamics 365 Business Central ger dig och ditt företag flexibiliteten att komma igång snabbt med en färdigpaketerad lösning för att sen bygga vidare och expandera i den takt affärerna kräver.

Microsoft Dynamics NAV till nästa nivå

Business Central bygger vidare på den välbeprövade och uppskattade funktionaliteten i Microsoft Dynamics NAV – med fördelen att du nu har tillgång till alla funktioner i molnet. Med driften säkrad i Microsoft Azure kan du fokusera på att utveckla dina affärer.

En flexibel affärslösning i molnet

Med affärssystemet i molnet är det enkelt att anpassa lösningen efter företagets behov och tillväxttakt. Börja med de funktioner ni behöver idag och väx allteftersom affären växer. En licensbaserad molntjänst innebär också att ni får tillgång till ny funktionalitet löpande, utan stora uppgraderingsprojekt och extrainvesteringar.

Kraften i Microsoft Dynamics 365

Som en del av Microsofts Dynamics 365-koncept fungerar Business Central helt sömlöst med applikationerna i Office 365. Skapa professionella dokument med Word-templates, skicka offerter direkt från Outlook och anpassa dina rapporter med hjälp av Excel. Inbyggda Power BI-paneler gör det enkelt att skapa överskådliga diagram över det ekonomiska resultatet.

Bygg vidare med Microsoft AppSource

I nya Microsoft AppSource hittar du smarta tilläggsapplikationer och branschanpassade lösningar som hjälper dig vidareutveckla din lösning efter din organisations unika behov. Marknadsplatsen erbjuder ett kostnadseffektivt sätt att bygga vidare på standardlösningen i Dynamics 365 Business Central allteftersom företaget växer och behoven utvecklas.

Rapportering & uppföljning för Business Central

Så utnyttjar andra möjligheten

 • Ikea farlov cocoa brera lino designersguild bemz

  Bemz

  D365 Business Central/NAV

  E-handlare

 • Kunder Nimatopaal Dynamicsnav

  Nimatopaal

  D365 Business Central/NAV

  Grossist & partihandel

 • Kund Dackforum

  Däckforum

  D365 Business Central/NAV

  Grossist & partihandel

Läs mer om Business Central

Vill du veta mer om hur Business Central kan hjälpa din verksamhet att växa? Kontakta mig!

Kontaktperson

Per Jorlind
Per Jorlind
Telefonnummer: 0708-76 90 12
E-postadress: per.jorlind@orango.se

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.