4PS Construct – affärssystem för bygg, installation och service

Med en integrerad verksamhetsanpassad ERP-lösning – med all information om ett projekt samlad på ett ställe – förbättras den finansiella kontrollen. Mindre manuellt arbete leder också till ökad effektivitet och en minskad risk för fel.

4PS Construct är ett heltäckande affärssystem särskilt anpassat för dig som arbetar i en projekt- eller serviceorienterad organisation. Med en etablerad lösning och vår specialistkunskap hjälper vi dig att få bättre kontroll på projekt och aktiviteter kopplat till resultat och lönsamhet. Ett integrerat affärssystem minimerar också riskerna med manuella rutiner och öar av information i olika system.

  • Ekonomi och branschfunktionalitet i ett och samma affärssystem
  • Alltid tillgång till den senaste funktionaliteten
  • Gemensamma portaler som underlättar samarbete, kontroll och informationsdelning
  • Skalbar lösning med ett fast pris per användare och månad

En unik kombination med Microsofts Business Central och 4PS Construct

4PS Construct baseras på teknologin i affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Holländska företaget 4PS har utvecklat affärssystemet speciellt för företag inom construction (bygg, service och installation). Med 4PS Construct får du en komplett lösning som ger dig total kontroll på lönsamheten i era projekt- och servicearbeten.

4PS är lättarbetat och vi får in rätt information på rätt plats vilket ger oss full kontroll över vår verksamhet.

Mikael Eliasson, VD Radiator VVS

Kunder som använder 4PS Construct

Välbeprövad projektmodell – från analys till förvaltning och support

I alla våra projekt arbetar vi utifrån en etablerad och väl genomarbetad projektmetodik. Vi hjälper dig steg-för-steg från behovsanalys till färdig implementation, med handfast stöd genom både driftstart och övergången till löpande förvaltning. Vi utgår från standardprodukten 4PS Construct och skräddarsyr kompletterande integrationer, rapporter, utbildning av super-users etc. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt nya affärssystem.

Alltid tillgång till den senaste funktionaliteten, till ett fast pris

4PS Construct är uppbyggt som en lösning för alla kunder, där kundunika tillägg och anpassningar – både lokala och globala – successivt görs tillgängliga för alla användare. Samtliga löpande uppgraderingar ingår i priset. Det innebär att du och dina kollegor alltid får tillgång till den senaste funktionaliteten, till ett fast pris per användare och månad.

En bransch, en teknologi, en produkt

Med 4PS Construct får du ett affärssystem med full funktionalitet och stöd för de omfattande regelverk och normer som gäller inom bygg, installation och service. I affärssystemet ingår CRM, kalkyl, anbud, budget/prognos, Inköp, projektplanering, tidrapportering, dokumenthantering samt ekonomi och finans.

Olika portaler i affärssystemet underlättar också samarbetet såväl inom din organisation som med underentreprenörer och övriga externa parter i projekten.

Nyfiken på vad Orango och 4PS kan göra för dig? Prata med mig.

Kontaktperson

Mathias Gyllensvard
Mathias Gyllensvärd
Telefonnummer: 0708-76 38 24

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår Privacy Policy.