Affärssystem

Vilket systembehov ni än har – eller kommer ha i framtiden.

Webb Nivae22 3000x2000 AFF Ae RSSYSTEM

Affärssystem

Affärssystemet ska hjälpa företaget att möta tidens och marknadens förändringar många gånger om. Det är systemets möjlighet att över tid bidra till resultatet som räknas och det får aldrig kompromissas bort. Steg ett är att identifiera vilket affärssystem som passar ert företag bäst.

4PS Construct

4PS Construct är ett heltäckande systemstöd utvecklat för projekt- eller serviceorienterade företag inom bygg, service och installation. Med en etablerad lösning och vår specialistkunskap hjälper vi dig att få bättre kontroll på projekt och aktiviteter kopplat till resultat och lönsamhet. Med Dynamics 365 Business Central i botten får du en kompetent lösning i molnet.

Annata 365 for Dynamics

Annata 365 for Dynamics är en paketerad industrispecifik lösning som tar hand om dyra individer genom hela värdekedjan – från konfiguration till skrotning. Lösningen är djupt inbäddad i ekosystemet runt Microsoft Dynamics 365 och erbjuder funktionalitet som hjälper tillverkare, distributörer, återförsäljare och uthyrare att möta de utmaningar som ställs på branschen i dag.

Bison

Bison är affärssystemet som formas efter ditt sätt att göra affärer. Med full kontroll över systemet och djup kunskap om svensk handel kan vi erbjuda en mycket konkurrenskraftig lösning. Allt i en paketering som tilltalar dig som vill fokusera på kärnverksamheten.

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central är utvecklat för mindre och medelstora företag som växer. Ett affärssystem som drar nytta av möjligheterna kring mobilitet och molntjänster, och som utvecklas med ditt företag och blir ett stöd, inte ett hinder, för den fortsatta tillväxten.

Dynamics 365 for Finance and Operations

Med Dynamics 365 for Finance and Operations får du ett innovativt affärssystem med den flexibilitet du behöver för att skräddarsy en ERP-lösning för ditt företags behov. Med stor erfarenhet av kundanpassade affärssystem för tillverkning och avancerad produktionsstyrning hjälper vi dig till den lösning som passar just din affär.

EasyStar

I EasyStar har vi paketerat ett av marknadens ledande affärssystem för tillväxtföretag, Microsoft Dynamics 365 Business Central, tillsammans med vårt kunnande inom handel och grossistverksamhet. I paketeringen har vi utgått från handelsföretagens standardprocesser och tagit fram färdiga lösningar som möter branschens unika behov. Helt enkelt en lösning för handelsbolag som växer.