Vadvigor

Welcome Change – vilket systembehov ni än har

Fem år i rad har Orango rankats som en av Sveriges fem starkaste leverantörer av verksamhetsnära IT. Läs mer om hela bredden av våra affärssystem och kompletterande tjänster och kom i kontakt med våra experter. Oavsett val är vårt mål alltid att bidra till att skapa bättre affärer för våra kunder.

Affärssystem

Först kommer affärerna. Sedan systemet. Vi hjälper dig att möta de förändringar som sker på marknaden idag med ett system som bidrar till ditt resultat, även imorgon. Steg ett är att identifiera vilket affärssystem som passar dig och din verksamhet bäst.

Data Analytics

Vi jobbar med både skräddarsydda och paketerade lösningar inom dataanalys och beslutsstöd för att ge nya insikter, effektivitetsvinster och slutligen bättre affärer för våra kunder. Med Machine Learning tar vi även steget fullt ut för att skapa nya generationens lösningar.

Software Development

Med utgångspunkt i din affär, dina krav och behov tar vi fram konkreta och användbara digitala lösningar. Vi kan skräddarsy lösningar eller bygga dem på etablerade plattformar. Gemensamt för våra lösningar är att de bidrar till bättre affärer för din verksamhet.

Integration

Systemintegration är en förutsättning för att skapa effektiva IT-system och en möjliggörare på den digitala förändringsresan. Med smarta integrationslösningar hjälper vi dig med hela integrationskedjan från strategi, arkitektur och utveckling till förvaltning och support.