Orango | Baby Björn använder Microsoft Dynamics AX
Bild3 B 005 92644
Babybjorn Color

Så trimmade BabyBjörn logistiken med Dynamics AX

Fullt stöd för EDI, lager- och logistikhantering direkt i Microsoft Dynamics AX samt en integrerad EDI-lösning har gett BabyBjörn möjligheten att lägga fokus på annat än hantering av fakturor och ordrar, men också ökad kundnytta.

BabyBjörn finns i Sverige och Japan, med huvudkontor i Solna. Deras produkter säljs aktivt i ett 50-tal länder över hela världen och hela 95 procent av försäljningen går på export.

Från 1998 använde BabyBjörn Concord XAL som ERP för att 2004 gå in i en blandad miljö med Microsoft Axapta 3.0 som nav. 2009 hade de växt ur sin tidigare kostym och det var dags för ett teknikskifte med total integration, som bland annat drevs på av kravet på elektroniskt informationsutbyte från BabyBjörns kunder.

Valet blev att ta steget upp till Microsoft Dynamics AX 2009. Microsoft Dynamics AX löser uppgifterna som förväntades av BabyBjörn med ett minimalt antal anpassningar. Vid teknikskiftet valdes standardfunktionalitet framför anpassningar, något som också visar vilken utveckling som skett i Microsoft Dynamics AX.

– Med en integrerad EDI-lösning till Microsoft Dynamics AX fick vi möjligheten att helt digitalt ta emot ordrar, skicka ordererkännande samt skicka fakturor, säger Krister Lann it-chef på BabyBjörn

Vill du veta mer om hur du kan optimera din verksamhet med Dynamics AX? Prata med mig.

Mikael Carle
Mikael Carle
Telefonnummer: 0768-52 58 89

Lösningar med D365 Finance and Operations

 • Sysav Case

  Sysav

  D365 Finance and Operations

  Avfall & återvinning

 • Stiga Boll

  Stiga Sports

  D365 Finance and Operations

  Grossist & partihandel