Babybjörn | Orango
Babybjorn Color

Babybjörn planerar enklare med applikationen Huvudplanering

Babybjörns externa produktion och lagerförsörjning hade behov av ett verktyg för att sammanställa planeringsinformation på ett överskådligt sätt.

Babybjorn fbli
Babybjörn - Produkter för de allra minsta

Orango utvecklade applikationen Huvudplanering som gör att alla berörda i organisationen har tillgång till samma och korrekt information. Rapporten hämtas ut från affärssystemet och innehåller bland annat lagerstatus, ordrar, prognoser, försäljningsstatistik och mål.

"Vi sparar mycket tid, alla har tillgång till aktuell information och vi kan styra våra leveranser och lager på ett effektivt sätt" säger Daniel Svensson ansvarig för extern produktion och lagerförsörjning på Babybjörn AB.

Babybjörn AB är ett svenskt familjeföretag som grundades 1961 av Björn och Lillemor Jakobson. Idag finns de i över 50 länder över hela världen. Babybjörn tillverkar funktionella och säkra produkter för de allra minsta. Över 30 miljoner bebisar har sedan starten burits i en bärsele från Babybjörn. Bolaget har cirka 110 anställda och omsätter runt 585 MSEK.

Vi sparar mycket tid, alla har tillgång till aktuell information och vi kan styra våra leveranser och lager på ett effektivt sätt.

Daniel Svensson, ansvarig för extern produktion och lagerförsörjning på Babybjörn AB

Vill du veta mer om planeringslösningar? Kontakta mig!

Peter Skanhagen
Peter Skånhagen
Telefonnummer: 0706-44 29 74

Lösningar med Planner