Make IT Together 2019: Valbara partnerföreläsningar

På torsdagsförmiddagen genomförs två pass med partnerföreläsningar. Man kan själv välja vilka pass man vill delta vid. Det går alldeles utmärkt att byta lokal i den korta pausen mellan passen också.

Partnerpass 1, 09.20-09.45LogTrade - Enkel och marknadsledande transportadministration, direkt i Dynamics! (Dala/Korröd) (BC/NAV + Bison + F&O/AX)
Transportadministration är en väldigt viktig del för att ge rätt förutsättningar för dina leveranser. Detta för att leveranserna ska ske till rätt kostnad, rätt tid och rätt kvalitet. Kom och lyssna på oss för att få information om hur ni gör detta på enklast möjliga sätt med maximal funktionalitet direkt från ert affärssystem. Glöm allt vad sidosystem heter, allt sköts från Dynamics, både operativt av lagerpersonal som spårning av kundtjänst och uppföljning.

ExFlow – Fakturahantering med machine learning i D365 Finance and Operations och AX (Lya) (F&O/AX)
D365 FO har tagit marknaden med storm det senaste året – med ExFlow D365 FO får du en lösning som automatiserar hela fakturahanteringsprocessen. ExFlow är en Microsoft certifierad inbyggnadsmodul. Vi visar hur ExFlow matchar fakturor mot såväl inköpsorder som kontrakt och betalningsplaner. Dessutom berättar vi hur vi arbetar med machine learning för att ytterligare öka automatiseringsgraden.

Pagero – E-betala för effektivisering av era betalprocesser (Gallerian) (BC/NAV + Bison + F&O/AX)
Vi på Pagero vet att en ekonomiavdelning oftast fungerar som en stödfunktion till den ordinarie verksamheten, vi vet också att det därför är väldigt viktigt att denna avdelning är både tids- och kostnadseffektiv.

Besök vår föreläsning och få reda på hur er verksamhet kan uppnå ett automatiserat betala flöde och åstadkomma en betydande tidsoptimering genom att förenkla era finansiella processer och betalströmmar via en anslutning till Pagero Online.

EazyStock – Optimera inköp till lagret med hjälp av AI (Kongresshallen) (BC/NAV + F&O/AX)
Hur kan AI hjälpa dig till rätt produkter på hyllan för att möta kundernas efterfrågan utan att bygga upp stora överlager? Tänk dig en lastbil som automatiskt dyker upp precis när din bästsäljare är slut på hyllan!

Den här presentationen handlar om hur EazyStock med hjälp av AI optimerar inköp och lager, enkelt integrerat med ditt Microsoft Dynamics-system.

Tabellae – Se till att ditt Dynamics 365-projekt blir klart inom tid och budget (Sinarp) (BC/NAV + F&O/AX)
Utveckling av Output i Dynamics 365 blir ofta både dyrare och mindre flexibelt än vad man hade önskat vid implementering av såväl Finance & Operations och Business Central som tidigare versioner av Microsofts affärssystem. Med hjälp av Lasernet implementerar Tabellae Output-lösningar både snabbare, billigare och med mer funktionalitet, utan förändring till standard Dynamics 365.

Partnerpass 2, 09.50-10.15


LogTrade - Last Mile Delivery, vi berättar hur! (Dala/Korröd) (BC/NAV + Bison + F&O/AX)
Att förbättra kundupplevelsen inom det som kallas ‘Last Mile Delivery’ vare sig det är en konsument eller företag som är slutkunden betyder allt mer för kunna behålla kunden och öka lönsamheten. Vi kommer att berätta om varför detta blir allt viktigare och hur våra nya lösningar inom detta område kommer att hjälpa våra kunder att få större visibilitet, bli mer proaktiva, förbättra kundservicen, öka lönsamheten och minska kostnaderna.

ExFlow – Fakturahantering med machine learning i D365 Business Central och NAV (Kongresshallen) (BC/NAV)
Elektronisk fakturahantering i D365 Business Central (eller NAV) – ExFlow gör det möjlig att automatisera och effektivisera hela fakturaprocessen, från scanning, via attest och matchning till postning och arkivering. Med ExFlow har kunder uppnått närmare 70 % automatisering samtidigt som de har ökat kontrollen och förenklat för attestanter att snabbt attestera fakturor. Vi visar och berättar hur ExFlow fungerar i D365 BC Online. Dessutom berättar vi hur vi arbetar med machine learning för att ytterligare öka automatiseringsgraden.

Pagero – E-faktura för Microsoft Dynamics NAV/365 BC-användare (Lya) (främst BC/NAV)
Besök vår föreläsning och se hur er verksamhet kan uppnå ett fullt automatiskt och 100 % elektroniskt utgående fakturaflöde från dag 1, direkt från Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central. Att skicka elektroniskt ska inte vara avhängt på era affärspartners tekniska mognadsgrad. Tack vare Pageros vida elektroniska nätverk kan ni enkelt koppla upp er mot era affärspartners, oavsett var i världen de är.

Pageros produktsvit är ERP-oberoende. Föreläsningen riktar dock in sig på NAV/BC.

inRiver – Product Information Management med AI – Hype eller verklighet? (Gallerian) (BC/NAV + Bison + F&O/AX)
Att skapa innehåll och underhålla marknadsinformation tar tid och kan kosta en förmögenhet. Hur skall kunna förse marknaden med den information de söker på och för att utvärdera era produkter och tjänster på ett effektivt sätt.

1ClickFactory (Sinarp) (BC/NAV + F&O/AX)
1ClickFactory är Orangos samarbetspartner när det gäller uppgraderingar både från NAV till Business Central och från AX till Finance & Operations.