Karriar

Welcome Change – i arbetslivet

Du ska jobba en stor del av ditt liv, så varför inte göra det på ett ställe där personlig utveckling ingår i kontraktet.

Vi som jobbar på Orango har en passion för utveckling och välkomnar förändring. Vi använder vår verksamhetskunskap och affärsförståelse till att förutse framtidens möjligheter och marknadens behov. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder att förverkliga sin fulla potential.

Kort sagt så vill vi förändra branschen, leda marknaden och hjälpa våra medarbetare och kunder att blomstra.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss, hur vi ser på medarbetarskap och ledarskap. Kolla in våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan - vi är alltid intresserade.

Välkomna förändring - välkommen till Orango

Vi vill vara branschens bästa arbetsplats

Vi gillar att mäta saker. Som vårt eget engagemang till exempel. Därför låter vi en extern partner ta pulsen på organisationen en gång per år. Målet? Att bli branschens bästa arbetsplats.

Läs mer
180409orango lisawikstrand0462

O. P. E. N - vår värdegrund

Linked In header

Omtänksamhet

Vi är omtänksamma mot våra kollegor, kunder och oss själva genom att alltid ställa upp och dela med oss av vår kunskap. Vi är lagspelare som ser helheten, visar intresse och tar ansvar.

Proffsighet

Vi är affärsmässiga, väl förberedda och håller det vi lovar. Ett ärligt gäng som vågar säga nej och som vet att vi alltid representerar hela företaget i alla lägen.

Engagemang

Vi vill driva marknaden och vårt eget driv är nyckeln. Genom stor nyfikenhet och en stark vilja att alltid göra vårt bästa kan vi vara delaktiga och proaktiva i alla lägen.

Nytänkande

Vi är normbrytande och har modet att göra saker annorlunda. På så sätt utvecklar vi både våra kunder och oss själva. Den bästa lösningen finns utanför boxen.

Orango Traineeprogram

Vi är väldigt stolta över att under de senaste fem åren ha rekryterat och slussat in mer än 20 trainees i våra olika affärsområden, och alltid med samma goda resultat.

Läs mer om vårt Traineeprogram
160921 0699 Few