Orango | Välkommen, Petra Ahlin!

Välkommen, Petra Ahlin!

Petra Ahlin Webb

Efter ett par rekryteringar till huvudstadskontoret sista veckorna är det åter dags att fylla på konsultskaran i Skåne när Petra Ahlin ansluter till NAV-gruppen i Helsingborg.

– Petra har en riktigt gedigen erfarenhet som superanvändare i såväl NAV som andra affärssystem där hon både förvaltat och varit med vid implementationer. Vi räknar med att hon tämligen omgående kommer att göra rejäl nytta för Orango och våra kunder, säger affärsområdeschef Daniel Vesterberg.

Petra kommer närmast från en tjänst som systemansvarig vid ett företag som gjorde en nystart av sitt affärssystem. Dessförinnan spenderade hon cirka åtta år som superanvändare i Dynamics NAV vid LK Valves i Helsingborg.

– Efter att ha jobbat med affärssystem på kundsidan i femton år var det dags för en ny utmaning och att då ta steget över till att arbeta som konsult känns helt naturligt. Jag har haft tät kontakt med affärssystemkonsulter i många år, vet hur kunden tänker och har enkelt att relatera till de problem och utmaningar som finns ute på företagen. Jag tror att min rastlöshet lämpar sig otroligt bra för deltagande i Orangos snabbfotade EasyStar-projekt och ser verkligen fram emot att få komma ut och jobba hos kunderna, säger Petra Ahlin.

Petra är uppvuxen i nordöstra Skåne, i Åhus, men bor nu i Lerberget strax norr om Helsingborg tillsammans med sina två barn, 15 och 12 år gamla. På fritiden sysselsätter hon sig med engagemang i barnens fritidsaktiviteter, eget badmintonspel och olika projekt i huset och trädgården.