Frukt & grönt

En lösning för dig som kräver snabb omsättningshastighet på dina varor

Bransch Frukt Och Gront

Frukt & grönt

Färskvarugrossister i allmänhet, och de inom frukt & grönt i synnerhet, skiljer sig väldigt mycket åt från andra handelsbolag. Ingen annan grossist har snabbare omsättningshastighet på sina varor och med de extremt låga marginalerna som är standard i branschen får inget parti gå till spillo. Trots det sitter många aktörer kvar i systemstöd från 90-talet som knappast erbjuder något stöd alls för effektiv lagerhantering eller automatiserade processer. 

Affärssystem för frukt & grönt

Ett affärssystem för färskvarubranschen behöver ha en hög driftsäkerhet, kunna hantera stora transaktionsmängder och snabba flöden men också vara enkelt att anpassa för att stödja en verksamhet i ständig förbättring. Till detta kommer även pallhantering, partihantering, kvalitetskontroll och speciella prismodeller som exempel på ytterligare skillnader mot övrig partihandel.

Våra konsulter har en djup branschkunskap efter att i många år jobbat med ICA och andra stora aktörer på marknaden. Vi vet vad som är viktigt för er i dag och vad ni behöver göra för att vara konkurrenskraftiga även i framtiden.

Vill du veta mer om hur Orango kan hjälpa dig inom frukt- och gröntbranschen? Kontakta mig.

Kontaktperson

Peter Lindecrantz 235X150
Peter Lindecrantz
Telefonnummer: 0706-41 52 00