Vi fortsätter att satsa på 4PS Construct! #4PS | Orango

Vi fortsätter att satsa på 4PS Construct! #4PS

Orango har under de senaste åren varit på en fantastisk tillväxtresa, där vi ser vertikaliseringen av våra erbjudanden mot marknaden som en väldigt viktig pusselbit och framgångsfaktor. 4PS Construct är en branschlösning som vänder sig mot företag inom bygg, installation och service – en lösning som bidragit till både vår och våra kunders framgång.

Vi satsar pa 4 PS rekrytering

Var är vi idag?

4PS Construct är en branschlösning vi på Orango jobbat med i mer än 10 år. Vi är övertygade om att det är den absolut bästa ERP-lösningen för bygg-, installations- och servicebranschen. Lösningen är baserad på teknologin i Microsoft Dynamics 365 Business Central med branschspecifika tillägg för att möta verksamheternas specifika behov. Vi har ett nära samarbete med det holländska företaget 4PS som utvecklar grundprodukten medan Orango ansvarar för den nordiska lösningen.

Med 4PS Construct kan vi erbjuda våra kunder en komplett lösning som ger total kontroll på lönsamheten i projekt och servicearbeten. Vi har idag fina kundsamarbeten med bland annat Strukton Rail, Radiator VVS och Assemblin för att nämna några, och fler spännande kunder på ingång. Vi är idag ett härligt kompetent team men vi vill bli fler. Är du vår nya kollega?

Vår 4PS-satsning

Med de fina kundreferenser vi har idag kombinerat med hur stora marknadsandelar lösningen tagit i 4PS hemland Holland ser vi en fantastisk tillväxtmöjlighet framåt. Inledningsvis vill vi bli fler på vårt Göteborgskontor där merparten av teamet sitter idag. Längre fram ser vi dock att vi kommer ha 4PS-kolleger även på våra andra kontor runtom i Sverige.

4PS är ett av våra prioriterade områden på Orangos tillväxtresa och jag personligen är övertygad om att det kan vara en Game Changer för många företag i bygg-, installations-, och servicebranschen

Ronny Roos, VD på Orango

I och med detta blogginlägg så drar vi igång vår rekryteringskampanj där vi söker Projektledare, Verksamhetskonsulter och Säljansvarig till 4PS-teamet. Du kan läsa mer om respektive tjänst via länkarna nedan.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Anders Larsson, Talent Acquisition Manager eller Nate Hannibal, Business Area Manager.

En sista sak!

Vi förstår att det kan kännas lite läskigt att byta jobb i dessa tider, men vi vill vara tydliga med att det här är en långsiktig satsning som påbörjades för mer än 10 år sedan och som nu går in i nästa fas. En viktig, strategisk del i Orangos fortsatta tillväxt som del av Fellowmind-familjen. Vill du följa med oss?

Läs mer om tjänsterna och ansök här:

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsterna vi annonserar eller satsningen framåt? Kontakta mig!

Anders Larsson
Anders Larsson
Telefonnummer: 0736-44 85 50

Vill du läsa mer om 4PS Construct?

Lösningar med 4PS Construct