Orango på 4PS Partner Days 2019 i Ede, Holland | Orango

Orango på 4PS Partner Days 2019 i Ede, Holland

Stort fokus på produktnyheter, anpassning till ny teknik och erfarenhetsutbyte när 4PS internationella partners samlades i Ede för 4PS Partner Days i förra veckan.

4 PS partner days 2019

Utmärkelsen Årets partner och internationellt samarbete

4PS arrangerar sina Partner Days två gånger varje år, där de bjuder in alla internationella partners som arbetar med affärssystemet 4PS Construct runt om i världen. Syftet med partnerdagarna är att dela med sig av kommande versioner av produkten och nya kringlösningar samt tilläggsprogramvaror som integreras med nya versioner. Dessutom är det en möjlighet att få träffa och diskutera erfarenheter med andra internationella partners. Ett spännande event med mycket nyheter och kunskapsutbyte!

Varje vår delas dessutom utmärkelsen Årets partner ut, som i år blev Scapta från Belgien. Scapta är en ny 4PS-partner sedan 2017 och har två väldigt framgångsrika tillväxtår bakom sig. Tillsammans med dem ser vi framöver en stark tillväxt även i Sverige och UK och vi på Orango ser fram emot ett bra fortsatt samarbete med våra internationella partnerkollegor.

Vill du veta mer om 4PS? Kontakta mig!

Mathias Gyllensvard
Mathias Gyllensvärd
Telefonnummer: 0708-76 38 24

Lösningar med 4PS Construct