Orango | Webinar 17 september: Sneak peak nya releasen av Dynamics…

Webinar 17 september: Sneak peak nya releasen av Dynamics 365 Business Central

Är du nyfiken på hur du kan arbeta smartare med ett affärssystem fullt ut i molnet? Med Microsofts nya affärslösning Dynamics 365 Business Central kan du effektivisera din vardag. Orangos Patrik Nordblad och Mikael Månsson ger dig en sneak peak av oktoberreleasen i toppmoderna Business Central.

BC webinar 190917

I oktober är det dags för nästa stora release av affärssystemet Dynamics 365 Business Central och vi bjuder dig på en sneak peak redan nu i september. Patrik och Micke kommer att prata om den nya releasen och vad som förhoppningsvis döljer sig bakom den. Blir det några stora förändringar? Vilka är de mest intressanta nyheterna?

Webinaret lämpar sig både för dig som inte använt Dynamics NAV eller Business Central tidigare, såväl som för dig som ligger på äldre version.

Vi håller på i max 45 min och avslutar självklart med frågestund. Webinaret spelas in och skickas till alla anmälda på mail efteråt.

Datum: tisdag 17 sep
Tid: 09.00-09.45

Webinaret körs via verktyget GoToWebinar. Efter anmälan kommer du att få ett mail från dem med länk och instruktioner om hur du kopplar upp dig.

Anmälan

Lösningar med D365 Business Central/NAV

 • Smedbo

  Smedbo

  D365 Business Central/NAV

  Grossist & partihandel

 • Kund Dackforum

  Däckforum

  D365 Business Central/NAV

  Grossist & partihandel