Webinar 23 okt: Upptäck Annata 365 for Dynamics

Affärsplattformen Annata 365 for Dynamics är en perfect match för företag som hanterar dyra individer. Kanske säljer ni industrirobotar eller jordbruksmaskiner. Kanske hyr ni ut lyftkranar eller släpvagnar. Kanske är ni ett stort tjänsteföretag med hundratals bilar i er flotta. Den minsta gemensamma nämnaren för dessa företag är att de på ett strukturerat sätt behöver registrera olika händelser på dessa dyra individer. Allt från konfiguration, inköp och montering till försäljning, uthyrning, serviceavtal och garantier inryms i processerna i Annata 365 for Dynamics.

D365 Webinar 23 Okt

Såväl företag som slutkonsumenter genomgår en transformation av sitt köpbeteende just nu. Man vill inte binda upp kapital med dyra inköp utan är mer benägen att utnyttja hyra eller leasa. Product-as-a-service är ett buzz word som vi hör allt mer och produkten Annata 365 for Dynamics är det system på marknaden som allra bäst ramar in de nödvändiga processerna som följer med ett sådant koncept.

Under en timme kommer Jonas Mondélus att berätta om systemet men framförallt också visa på de stora möjligheterna som arbetsflödena i Annata 365 for Dynamics kommer med. Jonas har som konsult arbetat med Microsofts ERP-system under 15 års tid och har fokuserat stenhårt på Dynamics 365 sedan det nådde marknaden för ett par år sedan. I dag är han affärsarkitekt för Orangos Annata-division.

  • Kort introduktion till Dynamics 365
  • Annata 365 erbjuder full livscykelhantering av individer
    • Manufacturing (PDI etc)
    • Inköp och försäljning av individer med utbyggd varianthantering
    • Eftermarknad i form av garanti, service och reservdelar
  • Demo av Annata 365

Vi börjar kl 09.00 håller på i max en timme.

Anmälan

Kontakta mig om du vill veta mer om Annata 365 for Dynamics

Jonas Mondelus
Jonas Mondélus
Telefonnummer: 0709-41 42 86