Upptäck Annata 365 [inspelat webinar] | Orango

Upptäck Annata 365 [inspelat webinar]

Affärsplattformen Annata 365 är en perfect match för företag som hanterar dyra individer. Kanske säljer ni industrirobotar eller jordbruksmaskiner. Kanske hyr ni ut lyftkranar eller släpvagnar. Kanske är ni ett stort tjänsteföretag med hundratals bilar i er flotta. Den minsta gemensamma nämnaren för sådana företag är att de på ett strukturerat sätt behöver registrera olika händelser på dessa dyra individer. Allt från konfiguration, inköp och montering till försäljning, uthyrning, serviceavtal och garantier inryms i processerna i Annata 365. Och Annata 365 är sömlöst integrerat i Microsoft Dynamics 365, vilket innebär att man också kan dra nytta av alla de fördelar och funktioner som kommer med världens mest moderna affärsplattform.

Inspelat webinar Fordons och maskinbranschen kolla här person

Såväl företag som slutkonsumenter genomgår en transformation av sitt köpbeteende just nu. Man vill inte binda upp kapital med dyra inköp utan är mer benägen att utnyttja hyra eller leasa. Product-as-a-service är ett buzz word som vi hör allt mer och produkten Annata 365 är det system på marknaden som allra bäst ramar in de nödvändiga processerna som följer med ett sådant koncept.

Det är också mer aktuellt än någonsin att se till att så mycket som möjligt av ett företags processer går att sköta remote, till exempel från hemmet. Där är plattformen Microsoft Dynamics överlägsen sina konkurrenter i dag.

Webinaret leds av Martin Cederbom som har stor erfarenhet av Dynamics, Annata och de branscher som systemet är anpassat för.

Agenda

  • Dynamics 365 i stort
  • Fullskalig molnlösning för full flexibilitet
  • Vad tillför Annata 365?
  • Demonstration av några flöden i systemet

Anmälan

Kontakta mig om du vill veta mer om Annata 365 for Dynamics

Jonasmondelius
Jonas Mondélus
Telefonnummer: 0709-41 42 86

Lösningar med Annata 365