Optimera kundresan i fordons- och maskinbranschen [Inspelat… | Orango

Optimera kundresan i fordons- och maskinbranschen [Inspelat webinar]

Annata 365 ger dig möjlighet att reagera snabbt på förändrade marknader och driva flera affärsmodeller. I det här webinaret visar vi hur du kan optimera din verksamhet med Annata 365 för ökad försäljning och lönsam eftermarknad.

Inspelat webinar Hur optimerar du kundresan för fordon och maskin

Affärsplattformen Annata 365 är speciellt utformat för ditt företag som hanterar ”dyra individer”, dvs. maskiner, fordon och utrustning med hög kostnad som har ett eget serienummer. Ni kanske säljer industrirobotar eller jordbruksmaskiner, hyr ut maskiner till bygg- och anläggning, eller kanske har hundratals bilar i flottan. Den minsta gemensamma nämnaren för den här typen av verksamheter är behovet av att registrera olika händelser på dyra individer, på ett strukturerat sätt.

Allt från konfiguration, inköp och montering till försäljning, uthyrning, serviceavtal och garantier hanteras i Annata 365. Dessutom helt sömlöst integrerat i Microsoft Dynamics 365, vilket innebär att du drar nytta av alla de fördelar och funktioner som kommer med plattformen.

Inspelat webinar

Presentationen hålls på engelska av Martin Cederbom, Industry Manager på Orango, tillsammans med vår isländska gäst Magnús Guðjónsson som är Solution Architect på Annata.

Under webinaret tittar vi på följande:

  • Dynamics 365 i stort – en molnlösning för optimal flexibilitet
  • Så funkar Annata 365 - demonstration av flöden i plattformen

Ladda ner inspelningen här

Syns det formulär precis ovanför denna textrad? Klicka då här!

Kontakta mig om du vill veta mer om Annata 365 for Dynamics

Jonasmondelius
Jonas Mondélus
Telefonnummer: 0709-41 42 86

Lösningar med Annata 365