Bison Food – affärsplattformen för grossister i… | Orango

Bison Food – affärsplattformen för grossister i färskvarubranschen [inspelat webinar]

Företag i färskvarubranschen har ofta specifika krav på affärssystem som är svåra att hantera i ett generellt standardsystem. Bison Food är en affärsplattform som inkluderar stöd för alla viktiga processer i ett färskvaruföretag, från kundorder, inköp, lager och produktion till ekonomi och uppföljning. Med branschanpassade lösningar kan ni få en mer automatiserad, konkurrenskraftig och kostnadseffektiv verksamhet.

Webinar bison food

Kanske sitter ni i dag med ett föråldrat system som har svårt att hänga med i de förändringar som sker i omvärlden? Kanske har ni ett system som är för omständligt och inte anpassat för den verksamhet som ni driver? Har ni utmaningar med stora ordervolymer, hantering av viktvaror, avräkning av inköp, pallhantering, ompackning, spårning och uppföljning av affären. Är detta frågor ni brottas med i er verksamhet? Då är Bison Food lösningen för er!

Under webinaret får du veta mer om:

  • Vad Bison Food är och vilket stöd som finns för färskvarubranschen
  • Hur andra företag effektiviserat sin verksamhet med Bison Food
  • Demo av några nyckelfunktioner i affärsplattformen.

Har ni behov av ett bättre stöd för era processer inom färskvarubranschen, eller är du kanske bara nyfiken på vilka alternativ som finns. Då är detta webinaret för dig att lära dig mer!

Nedladdning

Vill du veta mer?

Kontakta då mig direkt så berättar jag gärna mer om Bison Food och hur systemet och Orango kan hjälpa just er.

Emil Pennlov Kopia
Emil Pennlöv
Telefonnummer: 0703-49 86 46

Lösningar med Bison