Välkomna, Joakim och Martin! | Orango

Välkomna, Joakim och Martin!

Orangos populära trainee-program förser företaget med nya konsulttalanger varje höst. Men vår kraftiga expansion gjorde att vi behövde fylla på med nya utvecklarförmågor redan under våren. Därför utannonserades två tjänster och den 1 februari klev Martin Lindqvist och Joakim Johnsson in genom dörrarna på Orangos Helsingborgskontor för sin första arbetsdag.

Img 4326

Både Joakim och Martin kommer direkt från systemvetenskapliga utbildningar vid Linköpings respektive Lunds universitet och de kommer att förstärka Orangos utvecklingsgrupp inom Dynamics NAV.

– Istället för att flytta till Stockholm som många andra på min utbildning valde att göra efter examen, flyttade jag med flickvännen till Skåne. Jag har alltid haft ett intresse för komplexiteten och logiken bakom affärssystem. Jag knappade in ”Skåne” och ”affärssystem” i en sökmotor och det ledde mig genast till Orango, vilket visade sig vara en fullträff, säger Joakim Johnsson.

Joakim och Martin har nu varit hos Orango i drygt två månader och börjar redan bli varma i kläderna.

– Vi blev direkt involverade i riktiga projekt och uppdrag vilket var väldigt kul. Redan efter en kort tid känner jag att jag har lärt mig mycket och utvecklats som person. Alla kollegor som jag har kommit i kontakt med på Orango har varit otroligt trevliga och hjälpsamma. Ingen har varit rädd för att dela med sin kompetens vilket jag verkligen uppskattat, säger Martin Lindqvist.


Namn: Joakim Johnsson

Ålder: 24 år

Bor: Västra hamnen i Malmö

Intressen: TV-serier, datorspel kryddat med lite mer fysiska aktiviteter

IMG_0378-3.JPG?mtime=20170504114735#asse

Namn: Martin Lindqvist

Ålder: 26 år

Bor: I Bjärred strax utanför Lund

Intressen: TV-serier och resor

IMG_4229-kopia.JPG?mtime=20170504113710#