Välkommen, Viktor Lindström! | Orango

Välkommen, Viktor Lindström!

Orangos expansion i Stockholm märks tydligt på HR-avdelningen där bläcket på det senaste anställningsavtalet knappt hunnit torka innan det är dags att signera nästa. Det allra senaste nyförvärvet på huvudstadskontoret är 29-årige Viktor Lindström, en välmeriterad verksamhetskonsult som ansluter från Softronic.

Victor Lindstrom Webb

– Viktor har fem värdefulla år som NAV-konsult i bagaget vilket gör att han kan leverera från dag ett. Som person passar han in väldigt bra hos oss och det ska bli spännande att se vad han, tillsammans med sina nya kollegor, kan uträtta hos våra Stockholmskunder, säger Orangos affärsområdeschef Daniel Vesterberg.

Viktor Lindström bor i Bromma och siktar på att plocka upp golfkarriären när vårvärmen börjar göra sig påmind. Han har en examen från Karlstads universitet där han studerade IT-design med inriktning på affärssystem och ekonomi. Men hur kom det sig egentligen att han hamnade på Orango?

– Utifrån sett verkade Orango vara ett företag som låg i framkant både tekniskt och affärsmässigt – och jag har inte getts någon anledning att ändra uppfattning efter att min anställning startade. Dessutom tilltalas jag av den uppstartsresa som är inledd i Stockholm och jag ser fram emot att få vara en del av den framöver, säger Viktor Lindström.