Välkommen, André Zamani! | Orango

Välkommen, André Zamani!

Tillåt oss att presentera André Zamani, den tredje konsulttalangen av totalt nio som nyligen påbörjat sin trainee-period hos oss på Orango.

Andre Zamani Kopia

André har en färsk kandidatexamen i datavetenskap med inriktning systemutveckling från Malmö högskola i bagaget och började precis som sina övriga trainee-kollegor jobba på Orango 1 september i år. Han är född, uppvuxen och bosatt i Malmö. Vi ställde några frågor till honom för att ni skulle få en chans att lära känna honom lite bättre. Håll till godo!

Hur kommer det sig att du valde att börja jobba hos Orango?
Jag tyckte att det verkade vara en intressant arbetsplats där jag kunde få en inblick i, och utvecklas inom, områden som jag vill lära mig mer om, specifikt konsultyrket och affärssystem.

Har du någon tidigare yrkeserfarenhet som du tar med dig till Orango?
Jag har haft ett sido-gig till studierna där jag utvecklat webbsidor. Jag inbillar mig att det kan vara lite bra att ha i ryggsäcken då mer och mer av handelsföretagens försäljning styrs mot webben.

Hur kommer din roll på Orango att se ut?
Rollen formas under trainee-perioden men klart är att jag kommer jobba med Dynamics NAV och med utveckling. Just nu lär jag mig massor av min mentor Björn Broström.

Vad tycker du om att göra på fritiden?
Jag tränar löpning och på gym. Reser gärna så fort jag har möjlighet. Jag har också ett ganska stort intresse för mat och gillar att prova diverse olika hipstriga krogar. Du vet sådana ställen där man maten är jättegod men portionerna optimerade för fågelungar.

Berätta gärna något om dig som inte så många känner till!
Jag har spelat klassiskt piano i 12 år. Det var dock lika länge sedan jag slutade att träna aktivt. Så försök inte få mig att spela på någon konferens eller så. Det kommer inte hända. Jag ångrar redan att jag valde att berätta detta.