Välkommen Tatjana Jörnell! | Orango

Välkommen Tatjana Jörnell!

Tatjana Jornell

Orango expanderar ständigt vilket innebär att vi har lyxen att ofta välkomna nya medarbetare. Under hösten har det tillkommit ett antal nyförvärv och vi har för avsikt att presentera dem här på hemsidan under de närmsta veckorna.

Först ut är Tatjana Jörnell som sedan den 1 oktober tillhört Orangos AX-grupp. Tatjana kommer från en roll som ekonomichef på KM-Pack och har även en historia som redovisningskonsult. Men nu har hon alltså sadlat om till ekonomikonsult inom Microsoft Dynamics AX, eller Microsoft Dynamics 365 for Operations som den nya versionen heter. Vi frågade henne varför.

– Jag lockades av möjligheten att arbeta med flera olika stora projekt, kunder och uppdrag. Att lägga fokus på att utveckla processer i affärssystem som under många år varit mitt viktigaste arbetsredskap är stimulerande och spännande. Sist men inte minst så har Orango ett gott rykte som arbetsgivare vilket gjorde mitt beslut att byta bana ännu enklare, säger Tatjana.

Tatjanas erfarenheter kommer sig väl till pass hos Orango. Vi lät affärsområdeschef Johan Falk berätta hur.

– Microsofts nya molnstrategi, Dynamics 365 for Operations, kommer framöver att förändra sättet på vilket vi som Microsoft-partner jobbar med kunder. Det kommer ställas allt större krav på verksamhetsförändring och strategisk rådgivning kopplat till affärssystemet snarare än implementeringar. Den transformationen gör att det blir naturligt för oss att rekrytera affärskonsulter från linjebefattning. Tatjana har precis rätt profil och jag är övertygad om att vi kommer ha stor nytta av hennes erfarenheter framöver, säger Johan.

Utanför arbetet är Tatjana, eller Tatti som hon kallas, engagerad i lokala fotbollsklubben Hittarps IK där båda sönerna spelar. Bland annat är hon tränare för yngsta sonens lag. Skulle det bli gruff i kaffekön på kontoret kan vi räkna med att hon snabbt är framme och delar ut adekvata straff till syndarna, hon har nämligen varit verksam som fotbollsdomare i 15 år.