Välkommen, Mattias Hånell! | Orango

Välkommen, Mattias Hånell!

Mattias Hanell Webb

Orango har haft förmånen att få välkomna flera nya duktiga kollegor de senaste veckorna. Eftersom vi är stolta över att de valt att börja arbeta hos oss kommer vi naturligtvis att presentera dem här på hemsidan. Låt oss börja med Mattias Hånell.

Mattias kommer närmast från en tjänst som verksamhetskonsult för affärssystemet Jeeves och kommer att få en liknande roll hos Orango, med den skillnaden att han i stället kommer att arbeta med Microsoft Dynamics NAV.

– Jag har ett par före detta kollegor som numera jobbar på Orango och har bara hört gott om företaget. Jag är dessutom väldigt glad för möjligheten att få arbeta med Microsoft Dynamics NAV, säger Mattias Hånell.

– Mattias kommer att bli en viktig kugge för oss med sin verksamhetskompetens inom produktion och logistik. Jag har jobbat med honom i många år och vet att han kommer passa in perfekt hos Orango och i vårt sätt att arbeta, säger Katarina Pärsson, team leader hos Orango.

Mattias Hånell är 43 år och bor i Klågerup ett par mil utanför Malmö men är ursprungligen från Västerås. Han bor tillsammans med sin fru och två barn, 6 och 10 år gamla. Han har en högskoleexamen inom industriell ekonomi från nuvarande Mälardalens Högskola. Mattias har också en bakgrund inom ishockeyn som både spelare och tränare, erfarenheter som passar bra in i Orangos filosofi med samarbete och lagkänsla.

Mattias startade sin anställning hos Orango den 9 januari i år.