Välkommen, Marcus Jacobsson! | Orango

Välkommen, Marcus Jacobsson!

Orangos huvudstadsbaserade konsulter flyttade nyligen in i nya lokaler på Kungsholmen i Stockholm, men det är inte bara kontoret som är nytt. För ett par veckor sedan utökades Orangos NAV-avdelning i Stockholm med två personer som vi tänkte presentera här på hemsidan. Vi börjar med att välkomna Marcus Jacobsson.

Marcus Jacobsson Kopia

Marcus är en erfaren NAV-konsult som jobbat i branschen i fem år, hos Softronic och Itero. Innan dess var han, precis som många andra duktiga konsulter på Orango, användare av Dynamics NAV vilket ger en bra förståelse för de utmaningar NAV-kunder ställs inför.

– För en som följt Orango utifrån framstår företaget som Sveriges vassaste NAV-leverantör. Man är hela tiden på tårna när det kommer nyheter från Microsoft och har en modern leverans till SMB-segmentet med paketerade lösningar. Dessutom känns det stimulerande att få vara med att fortsätta bygga upp Orangos NAV-verksamhet i Stockholm, säger Marcus Jacobsson.

Förutom att arbeta som verksamhetskonsult kommer Marcus också att fungera som team leader för NAV-grupperingen i Stockholm.

– Marcus kommer i sin team leader-roll att betyda mycket för Orangos fortsatta leverans av Dynamics NAV i Stockholm. Det är inte helt enkelt att rekrytera vare sig skickliga NAV-konsulter eller personer med de rätta ledaregenskaperna, men med Marcus har vi lyckats ringa in båda rollerna i samma person. Det är vi väldigt glada för, säger Daniel Vesterberg, affärsområdeschef på Orango.

Marcus är född i Örebro men spenderade en del av uppväxtåren i Rwanda och Kongo. Han bor i dag på Söder i Stockholm tillsammans med sin sambo. På fritiden ägnar han sig gärna åt simning, golf och racketsporter.