Välkommen, Magnus Andersson! | Orango

Välkommen, Magnus Andersson!

Magnus Andersson

Nästa nya medarbetare att ansluta till Orangos framgångsrika NAV-lag är Magnus Andersson. Magnus har, likt flera andra på Orango, en bakgrund från affärssystemsprogrammet vid Malmö högskola varifrån han tog sin examen 2009. Efter att ha arbetat som ekonom och systemförvaltare inom Region Skåne och med system inom risk och försäkring landade han på Jeeves där han spenderat de senaste fem åren.

– Det var dags för mig att prova någonting nytt och när min tidigare kollega Katarina Pärsson pratade gott om Orango tog jag själv kontakt med företaget och på den vägen är det, säger Magnus Andersson.

På Jeeves har Magnus jobbat som projektledare och konsult inom främst produktion och logistik, något han kommer att fortsätta med på Orango.

– Återigen har vi lyckats knyta till oss en etablerad konsult med ett väldigt gott rykte inom branschen. Magnus har kvalitéer som lämpar sig utmärkt i en projektledarroll och jag är övertygad om att han på sikt blir en nyckelperson för Orangos NAV-leverans, säger en nöjd Daniel Vesterberg, affärsområdeschef för NAV.

Fritiden spenderar Magnus helst med sin fru och sina två barn och när han har tid över lägger han den gärna på löpning eller att träna på gym.

Läs även:
Välkommen, Björn Broström!