Välkommen, John Hellborg! | Orango

Välkommen, John Hellborg!

Inte mindre än nio trainees och ytterligare tre erfarna konsulter började på Orango vid förra månadsskiftet. Var och en av dem kommer, med ojämna mellanrum, presenteras här på sajten.

John Hellborg Kopia

Förra veckan kunde ni läsa en intervju med rutinerade NAV-konsulten Robin Carlsson och i dag är det dags att stifta närmre bekantskap med John Hellborg. John är en snart 24-årig fotbollsdomare från Eslöv som i våras blev klar med sina civilingenjörsstudier inom teknisk fysik.

När det var dags att söka första jobbet efter utbildningen i Lund föll John för en annons från Orango och nu är han anställd som trainee med fokus på utveckling inom Dynamics 365 och Dynamics AX.

– Jag gillade möjligheten att få programmera men samtidigt kunna arbeta med företagande. Utan att ha mycket företagande i min utbildningsbakgrund har jag på senare år fått ett intresse för entreprenörskap och hur företag blir framgångsrika. Att kunna bidra till det engagerar mig verkligen, berättar John.

Hellborg, som tidigare arbetat som bromsare vid museijärnvägen i Mariefred, har, sin bakgrund till trots, haft full gas under den månad han varit anställd på Orango.

– Det har varit intensivt men samtidigt inspirerande och intressant. Jag har fått en bra bild av vad konsultrollen innebär och företagsvärlden i stort, avslutar John.

Vi hälsar John hjärtligt välkommen till oss på Orango!