Välkommen, Johan Svensson! | Orango

Välkommen, Johan Svensson!

Det är dags att presentera trainee nummer två av de totalt nio som började på Orango för en dryg månad sedan. Johan Svensson är en nybliven 25-åring från Upplands Väsby som via studier i Lund hamnat i Helsingborg. Han tog civilingenjörsexamen i informationsteknik från Lunds universitet före sommaren och ska framöver ägna sig åt utveckling inom AX/Dynamics 365.

Johan Svensson Kopia

Hur kom du först i kontakt med Orango?

Jag träffade Orango på arbetsmarknadsmässan ARKAD i Lund. Jag hade då ett kontaktsamtal med en Orango-representant som fick mig att bli intresserad av konsultyrket och Orango.

Och efter skolan sökte du trainee-tjänst. Hur upplevde du antagningsprocessen?

Man fick genomgå ett antal intervjuer och jag fick en bra feeling av företaget redan vid den första. Det kändes då, och det känns fortfarande, som en trevlig arbetsplats där det finns möjlighet att utvecklas. Något som man värdesätter som nyexad från skolan.

En månad som anställd är nu avklarad. Hur har det varit?

Intensivt! Det har varit mycket att lära sig rent tekniskt och samtidigt många härliga människor att lära känna.

Avslutningsvis, berätta något om dig som kanske inte så många vet!

I min barndom var jag fotomodell för ett lokalt köpcenter. Under en period åkte bussarna hemma runt med mitt dåvarande tandställnings-smalj på sidan. Nu är det nog bara farmor som har kvar någon dammig bild att detta. Kanske är den episoden en av anledningarna till att jag några år senare lämnade Stockholm och flyttade söderut, vem vet…