Välkommen, Christian Hörz! | Orango

Välkommen, Christian Hörz!

Orangos NAV-avdelning i Stockholm fortsätter att växa. Den senaste att ansluta är 35-årige Christian Hörz. Bloggen tog tillfället i akt att ställa ett par frågor till nyförvävet.

Välkommen till Orango! Hur ser du din yrkesbakgrund ut?
Jag har en dataingenjörsexamen från Mälardalens Högskola och har därefter jobbat i konsultbranschen i tolv år varav de åtta senaste med fokus på Dynamics NAV.

Vad visste du om Orango innan du blev aktuell för en tjänst hos oss?
Jag har goda erfarenheter från att samarbeta med Orango från flera olika ExFlow-projekt under min tid på SignUp. Jag har dessutom träffat på Orango-konsulter på olika NAV-konferenser och alltid haft bra utbyten och roliga samtal tillsammans med dem.

Hur kom det sig att du beslutade dig för att börja arbeta hos Orango?
Jag tror mycket på Orangos satsning på standardiserade molnbaserade implementationer. Även möjligheten att få vara med (nästan) från början med att bygga upp satsningen i Stockholm såg jag som en härlig utmaning.

Berätta något om dig som dina nya kollegor antagligen inte känner till!
Jag drev under en period implementeringsprojekt på tre olika kontinenter samtidigt. De olika tidszonerna i vilka kunderna fanns resulterade i att jag hade ett konstant e-postflöde dygnet runt. Det var en intressant upplevelse.