Välkommen, Björn Broström! | Orango

Välkommen, Björn Broström!

Bjorn Brostrom 355Px

Orango växer, inte minst på NAV-sidan. Många företag vill inleda samarbete med oss och för att kunna leverera på högsta nivå behöver laget fyllas på med duktiga medarbetare. Den första att presenteras i en rad av nyrekryteringar är Björn Broström som gjorde sin första arbetsdag på Orango i måndags.

– Det är inte helt enkelt att hitta bra utvecklare i vår bransch. Vi har letat ett tag efter en ny förmåga men har vägrat att tumma på kvaliteten, och vi har fått belöning för vårt tålamod. Björns goda renommé gör att vi är säkra på att han passar in hos oss och att han kan leverera på samma höga nivå som våra nuvarande medarbetare på utvecklarsidan, säger Orangos affärsområdeschef Daniel Vesterberg.

Björn Broström har en utbildning inom systemvetenskap från Lunds universitet i botten. De senaste femton åren har han arbetat hos EVRY där han fungerat som konsult och utvecklare inom i första hand Dynamics NAV, men inom AX och XAL.

– Jag känner många av mina nya kollegor väl sedan tidigare och ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med dem igen. För egen del är det härligt med en ny utmaning och det känns perfekt att komma till Orango i det expansiva skede företaget verkar befinna sig i just nu, säger Björn Broström.

Björn är 43 år och bor i Malmö tillsammans med sin fru och sina tre barn.

Orango letar ständigt efter nya konsulter och utvecklare inom Dynamics NAV. Är du intresserad? Skicka då ett mejl till daniel.vesterberg@orango.se