The Orango Christmas Challenge 2018 | Orango

The Orango Christmas Challenge 2018

Orango utmanar alla moderna företag såhär i jultid. Tillsammans med nyförvärvade Pdb Datasystem startar vi the Orango Christmas Challenge, ett sätt för mindre företag att göra skillnad.

The Orango Christmas Challenge2018

Hej Ronny! Kan du berätta lite mer om den nylanserade Orango Christmas Challenge?

Det är inte helt lätt att bidra i samhället på ett tydligt sätt när man är en lite mindre verksamhet. Sedan flera år har vi på Orango valt att skänka en slant till andra i stort behov, istället för att ge julklappar till oss själva och våra kunder. Ett litet sätt, för ett mindre företag att göra en skillnad. I år gör vi det lite annorlunda och skänker 5 kronor för varje debiterad timme som vi gör i december och vi har bra fart i verksamheten så det blir många timmar!

Vad fint! Hur uppkom idén till utmaningen?

På Orangos konferens i september pratade vi bland annat om hur vi som konsultföretag kan bidra i samhället och vi fick några bra uppslag som vi kommer att utforska under nästa år. Även om ”hållbarhet” håller på att bli ett uttjatat ord så skulle jag gärna vilja tillföra det till denna diskussion. För mig så är det också att bidra till samhället genom att driva en hållbar verksamhet i tillväxt som skapar nya arbetstillfällen och som på så sätt berör många. Hållbarhet är också att vi som medarbetare ska vara hållbara, så att vi har ork över efter jobbet, för ett aktivt liv med vänner och familj.

Det blir ett sätt där vi som medarbetare verkligen kan vara med och göra en skillnad, och för våra kunder blir det win-win. Dels får de ett värde i det vi gör för dem, dels får de vara med och bidra till samhället tillsammans med oss.

Avslutningsvis, hur mycket hoppas du att vi kan skänka efter december?

Jag hoppas att vi sammanlagt får ihop 75.000 kronor med detta upplägg, men jag har gärna fel och skänker mer :)

Stort tack Ronny. Och kom igen alla konsultkollegor därute och häng på #theorangochristmaschallenge - utmana oss och hjälp till att hjälpa många fler!