Stark tillväxt för Orango som förstärker med ny COO | Orango

Stark tillväxt för Orango som förstärker med ny COO

Orango Coo Danielvesterberg
Daniel Vesterberg, ny COO på Orango

Orango fortsätter sin positiva utveckling och förstärker sin organisation med en Operativ Chef (COO) som en viktig pusselbit för att driva fortsatt tillväxt.

Orango fortsätter att växa och ökade sin omsättning under första halvåret av 2018 med 50% jämfört med samma period förra året. Prognosen för resterande 2018 pekar på fortsatt positiv tillväxt med en omsättning över 200 MSEK vilket är en bra bit på vägen mot målet att omsätta 500 MSEK år 2022, organiskt samt via förvärv.

För att möta de nya behoven genomför Orango organisatoriska förändringar där man nu tillsätter Daniel Vesterberg, tidigare affärsområdeschef på Orango, som COO med ansvar att bland annat driva strategi- och tillväxtfrågor.

– Det känns positivt att just Daniel med sin bakgrund och erfarenhet i bolaget har accepterat att gå in och ta ansvar för detta område. Daniel kommer bygga upp en roll som är avgörande för vår fortsatta tillväxt men som även stärker oss direkt i verksamheten, säger Ronny Roos, VD för Orango

– Jag blev väldigt stolt när jag fick frågan om jag ville ta rollen och när Ronny beskrev tjänsten tackade jag ja direkt. Det är tydligt att detta är nästa steg för Orango och det känns jättekul, men också väldigt utmanande, att få vara med och bygga vidare på Orango i en ny roll, säger Daniel Vesterberg.

Daniel Vesterberg går in i sin nya roll den 1 september och Nate Hannibal tar över rollen som ny affärsområdeschef för NAV.

– Det känns roligt och väldigt bra att få lämna över stafettpinnen till Nate som är precis rätt person att leda Sveriges största Microsoft Dynamics NAV-partner framöver, avslutar Daniel.


För mer information:
Ronny Roos, VD Orango
Tel: 0702-99 53 35, e-mail: ronny.roos@orango.se

Daniel Vesterberg, COO Orango
Tel: 0766-33 81 28, e-mail: daniel.vesterberg@orango.se