Så digitaliserade vi kundens kärnprocess med en app! | Orango

Så digitaliserade vi kundens kärnprocess med en app!

Med en enkel app byggd i Power Platform löste vi kundens kärnprocesser. Borta är högar med trögt pappersarbete, nu har de full koll i realtid oavsett var de befinner sig. Missa inte webinaret den 26 maj, då vi visar hur vi gjorde och vad Power Platform kan betyda för ditt företag.

Inspelat Webinar Kan en enkel app lösa dina kärnprocesser topp

Digitalisering är inget nytt, men i många företag finns det fortfarande analoga luckor i processerna som gör verksamheten beroende på samma gamla högar av pappersarbete som alltid. Vi vill visa dig hur du enkelt fyller igen luckorna genom att utnyttja möjligheterna i Microsoft Power Platform, som är en del av Microsoft Dynamics 365 och integreras sömlöst mot andra vitala system som affärssystemet Business Central.

Utan att behöva specialanpassa affärssystemet kan Power Platform och Power Apps enkelt skapa appar som snabbt digitaliserar dina kärnprocesser. Bort med pappersblocket och formulären som måste läggas över till Excel. Nu kan du styra allt via telefonen eller laptoppen och är fri att jobba varifrån du vill med realtidsuppdateringar till affärssystemet.

I det här webinaret kommer vi att visa upp ett konkret case där vi löste kundens bekymmer genom att snabbt bygga en app till dem. Du får se hur appen löser problem och får hänga med i en demonstration av Power Apps och upptäcka möjligheterna med systemet.

Presentatörer är Business Central och D365-experten Mikael Månsson och John Bohman, Tech Lead Power platform på Orango.

Webinaret varar ca 30 min. I slutet finns en inspelad frågestund med frågor från deltagare.

Nedladdning

Syns det inget anmälningsformulär precis ovanför denna textrad? Klicka då här!

Har du några frågor om webinaret?

Vill du veta mer om webinaret så kan du alltid kontakta mig!

Emelie Hallberg
Emelie Hallberg
Telefonnummer: 0760-00 66 51