Rapport från Forum för Affärssystem och HR | Orango

Rapport från Forum för Affärssystem och HR

Under tisdagen arrangerades HerbertNathan & Co:s populära affärssystemkonferens på Hotell Sheraton i Stockholm. Vi på Orango var där av tre olika anledningar.

Finalist i Årets Affärssystemprojekt tillsammans med NVC

Som vi tidigare rapporterat om var vår implementering av Dynamics NAV hos och med Nordic Vehicle Conversion finalist i kategorin "Årets Affärssystemsprojekt". Unit4 och deras projekt hos Lantmännen Fastigheter drog längsta strået den här gången men Thomas Svensson från Nordic Vehicle och Stefan Nilsson från oss var, som ni kan se på bilden nedan, ändå glada och stolta över att ha blivit nominerade. Tack till alla som på något sätt varit involverade i detta projekt!

Img 8533

Föreläsare från tre olika affärsområden

Kärnan i Forum för Affärssystem för HR är de många föreläsningarna som erbjuds besökarna. Orango stod som värd för inte mindre än tre sådana detta år. Stefan Nilsson började, utifrån ett Dynamics NAV-perspektiv, med att prata om hur snabbt man numera kan komma i gång med ett modernt affärssystem. Jacob Giselsson tog därefter vid och presenterade Orangos eget affärssystem Bison för en nyfiken publik. Till sist var det Martin Cederboms tur att entra scenen och han pratade inför en nästan fullsatt sal om Dynamics 365 for Operations och om analys i molnet med hjälp av Power BI. Vill ni veta mer om någon av de tre föreläsningarna? Tveka då inte att kontakta Stefan, Martin eller Jacob. Deras kontaktuppgifter finns under Om oss -> Medarbetare.

Img 5272

Mässa med intressanta möten

Vid sidan av prisutdelning och föreläsningar fanns Orango även representerat bland utställarna på Hotel Sheraton. Vi vill tacka alla er som besökte vår monter – allt från presumtiva kunder till branschkollegor och möjliga framtida partners. Vi hade en härligt givande dag med många inspirerande samtal och möten!

Aaeaaqaaaaaaaa2 Jaaaajde2 M2 Yz Mdmz Lwnm Ywut Ndax Ni05 Zm Y3 Lte0 Zjhm Yjk3 Odk0 Mw
Bild: Jonas Andersson, HerbertNathan & Co