Polska Bonair ansluter till Fellowmind | Orango

Polska Bonair ansluter till Fellowmind

Pressmeddelande 16 juli 2020

I dag, 16 juli, blev Bonair AS, ett polskt bolag specialiserade inom Dynamcis 365, en del av Fellowmind. Förvärvet är ett logiskt steg för Fellowmind inom ramen för målsättningen att bli den ledande europeiska partnern avseende Microsoft Business Applications och Modern Workplace.

Bonai x Fellowmind Header

De senaste åren har Bonair växt och utvecklats till att vara den ledande Dynamics-partnern i Polen. Microsoft har förärat Orangos nya systerföretag med den nationella ”Årets Partner”-titeln tre gånger. I och med förvärvet tar Fellowmind sig nu in på den polska marknaden och skaffar sig kontor i städerna Warszawa, Stettin och Bialystok.

“Att bli en del av Fellowmind ger oss större muskler och kommer hjälpa Bonair att ta sig till nästa nivå”, säger Andrzej Wach, CEO för Bonair. ”För våra kunder innebär detta flera tydliga synergier. Vi kan fördjupa vår kompetens ytterligare inom Microsoft Business Applications och samtidigt addera affärsområden som Modern Workplace och AI. Vi har redan jobbat tätt tillsammans med Fellowmind hos flera gemensamma kunder de senaste åren och vet att vi har samma syn på företagskultur och hög kvalitet. Det gör oss trygga i att nu själva bli en del av Fellowmind”.

”Polen är en av Europas starkast växande digitala ekonomier. Med Bonair som en del av Fellowmind kan vi stå i fronten för den digitala transformationen i landet”, säger Emiel Putman, VD för Fellowmind. ”Tillsammans med Bonair kan vi ta med oss ännu fler företag på resan mot digital transformation. Det talangfulla Bonair-teamet har kunskap och erfarenhet från att jobba med stora internationella företag och kommer vara en värdefull del av Fellowmind framöver.”

Fellowmind är en av Europas ledande partners för Microsofts affärslösningar. Fellowmind är nu representerat i sex länder; Sverige, Nederländerna, Finland, Danmark, Tyskland och Polen. Företaget sysselsätter 1 350 medarbetare och har en total omsättning på 180 miljoner euro. Företagen som utgör Fellowmind har sina egna identiteter men jobbar tätt ihop. Förvärvet av Bonair är en del av Fellowminds strategi att konsolidera Microsofts partnerlandskap tillsammans med FSN Caiptal V1.

För mer information kontakta: Ronny Roos, VD Orango – 070-299 53 35, ronny.roos@orango.se

Om Fellowmind
Fellowmind ser relationer mellan människor som kärnan i en digital framtid. I deras vision är det teknologi som möjliggör meningsfulla relationer. De tror på vikten av att göra digitala interaktioner som känns mer mänskliga, intuitiva och personliga. Vidare vill Fellowmind att folk, tack vare automation, ska kunna spendera mindre tid på enformiga och manuella uppgifter, och att digital teknologi därmed ska skapa tid och utrymme för mer värdefulla och meningsfulla relationer. Fellowmind bildades år 2005 och har växt till en grupp bestående av sju affärsenheter: CRM Partners BV, CRM Partners AG, Pulse, AXtension, Endeavor, eCraft, Orango, ProActive och från och med idag även Bonair. De har kontor i Tyskland, Nederländerna, Finland, Sverige, Danmark och nu Polen. Fellowmind har 1350 anställda och en total omsättning på 180 miljoner euro.

Om Bonair
Bonair är den mest anlitade Microsoft-partnern i Polen när det handlar om implementationer av CRM, ERP och BI. Bonair har implementerat över 200 lösningar, såväl nationellt som internationellt. Med teknisk expertis, lång erfarenhet och en hög servicenivå hanterar Bonair allt från affärsanalyser till systemimplementationer och support. Bonair har över 100 anställda och kontor i Warszawa, Stettin och Bialystok.

Om FSN Capital
FSN Capital grundades år 1999 och är en av norra Europas ledande rådgivare inom privatkapital med hantering av 2 125 miljoner euro. FSN Capital Funds fokuserar på att göra direktinvesteringar i företag med verksamhet i norra Europa värderade mellan 50–300 miljoner euro. FSN Capital Funds ämnar åstadkomma denna transformation på ett ansvarsfullt sätt genom interaktion med alla våra investmentbolag, med specifikt engagemang för deras anställda, leverantörer, lokala samhällen och den bredare miljön. Läs mer på www.fsncapital.com