​Podab väljer Dynamics NAV som affärssystem inför fortsatt… | Orango

​Podab väljer Dynamics NAV som affärssystem inför fortsatt tillväxt

Fortsatt tillväxt står i fokus när Podab väljer Dynamics NAV som ny affärssystemslösning för att stödja sin totala verksamhet och affär.

Podab har valt Dynamics NAV som nytt affärssystem. Tillsammans med Orango som partner kommer systemet att rullas ut under 2016.

- Podab har vuxit 60% de senaste tre åren med en bra balans mellan tillväxt och hög kundservicenivå. Att förbättra och effektivisera processer med ett nytt affärssystem är en självklar del i vår utveckling, säger Jimmy Nilsson, VD för Podab.

Val av affärssystem kan givetvis vara avgörande för ett företags framtida hantering av sina verksamhetsprocesser, och en viktig del i det arbetet blir således att välja en partner som kan stötta projektet på ett bra sätt.

- Lika självklart var valet av Orango som partner. Ett kompetent och målmedvetet företag med stort fokus på oss som kund, fortsätter Jimmy.

Projektet innebär ett helhetsgrepp över Podabs affärskritiska system

Podab kommer att köra igång Dynamics NAV för inköp, lager, försäljning, service och ekonomirutiner och det blir således en omfattande implementation. På sikt kommer det även finnas integrationer till portaler för kunder och leverantörer och rapporteringen kommer att ske i Power BI.

- Podab är ett oerhört drivet och engagerat bolag, det kommer att bli väldigt spännande att få hjälpa dem att ta ett helhetsgrepp kring sina affärskritiska system. Dessutom är jag övertygad om att NAV är rätt system för ändamålet, kommenterar Christoffer Gustafsson, säljare på Orango.

Vi tackar Podab för förtroendet och hälsar dem varmt välkomna till Orango!

Om Podab

Med visionen att skapa bekymmersfria tvättstugor startades anrika Podab 1945 av kompanjonerna Pettersson, Olsson och Dahlin i Göteborg.

Över 70 år senare omsätter företaget 100 mkr och levererar tvättutrustning med ett brett sortiment av produkter och tjänster. Idag finns verksamheten i Askim där utveckling, lager och försäljning huserar under samma tak.

Kontakt
För mer information om projektet, vänligen kontakta:

Christoffer Gustafsson, säljare Orango, 076-000 66 57
Jimmy Nilsson, VD Podab, 031-752 01 31